o fi bun?, prafuri pt laguna
![]() ![]() ![]() |
o fi bun?, prafuri pt laguna
razvan1987 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 5 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2003
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
NU!
Foloseste EXCLUSIV ce ti-a recomandat producatorul masinii. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
BV-77-MKI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 4 February 08 ![]() |
NU!
Foloseste EXCLUSIV ce ti-a recomandat producatorul masinii. de ce nu? daca motorul incepe sa mearga galopant sau sa mearga in trei pistoane si la relanti sa zici ca motorul o ia la fuga stai si te gandesti oare tre sa schimb injectoarele sau toate filtrele sau cine stie mai ce o sticluta de curatat sistemul de alimentare face minuni la un plin de motorina si apropo folosesc numai motorina de la omv sau efix de la rompetrol,am prieteni cu masini in adevaratul sens al cuvantului, mecanicul mi-a recomandat gama Metabond , acum ramane la aprecierea fiecaruia daca foloseste sau nu asa ceva dar cand esti patit si vezi ca functioneaza...... oare de ce exista un asemenea segment de piata? |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2
2003,1,9DCI,
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
curatarea periodica a sistemului de injectie este benefica atat pentru motor cat si pentru buzunar si mediu.
Noi facem acest tratament cu un aparat special si o solutie combustibila speciala. Nu se demonteaza nimic. Se intercaleaza aparatul pe conductelke de alimentare tur si retur ca si cum el ar fi rezervorul. Testele efectuate cu analizorul de gaze inainte si dupa sunt edificatoare, dar mai ales dupa 100km parcursi. Ceea ce vrei sa faci tu cu solutia in rezervor este cam acelasi lucru doar ca muuult diluat |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
subscriu la ca zice radu_, pentru ca e testat pe propria piele.
Mai exact: dupa condus o perioada batraneste, am constatat o dare in nas in primii 50 metri. (Cauza injectoare murdare). Dupa utilizare timp de 3 luni a unui produs, problema a disparut. ps. totusi de prafuri nu am auzit This post has been edited by rino: 30 Aug 2008, 20:52 |
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 03:19 |