Sistem de prindere, spalatori prosti
![]() ![]() ![]() |
Sistem de prindere, spalatori prosti
Shaggy_yo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 22 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
2002
- HY02FPP Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga....totul se Transforma[B]
|
|||
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
va trebui sa scoti oglinda . se prinde cu grija de "sus si jos" cu degetele si tragi spre exterior. insa cred ca problema ta este din conectorul din oglinda. probabil contacte imperfecte , iar ca sa ajungi la el trebuie sa desfaci tot sistemul de prindere al oglinzii!
succes! |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
Shaggy_yo |
![]()
|
deci nu trebuie sa scot capacul din spatele oglinzi?cum scot oglinda?tradu-mi....serios nu ma pricep aici si mi-e frica sa nu o desfiintez de tot:P
|
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
2002
|
|
vali1971ro |
![]()
|
ca sa scoti capacul din spate trebuie intai sa scoti oglinda , care se scoate prin tragere usoara. la conectori ajungi desfacand capacul de protectie (din plastic) din interior. nu trebuie desfacuta toata oglinda (acu mi-am adus aminte ...eu am desfacut-o de tot pentru ca mi-a rupt-o un animal-si chiar am reusit sa o repar) .capacul de protectie se scoate tot prin tragere (mai cu simt de raspundere).
succes! |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
Shaggy_yo |
![]()
|
ma doare capul
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
2002
|
|
RoByNeT |
![]()
|
Fan Laguna :X Group: Members Posts: 17 Joined: 31 May 08 ![]() |
tu ai vazut cand ti`a apasat ala acolo ? daca da de ce nu i`ai zis nimic ? normal trebuia sa faca ceva in leg cu asta daca nu se pricepe sau mai bine sa stea in banca lui dupa mine era bun de plata........spor nu stiu daca gasesti doar mecanismult :| cred ca tre sa iei oglinda cu totul ... sper sa gasesti separat spor
|
--------------------
Renault
Laguna
2000 / 1.8 16v
- B-16-SNR
|
|
aditzah |
![]()
|
![]() Lagunist adevarat Group: Members Posts: 84 Joined: 29 December 06 From: Brasov ![]() |
Salut! Am patit-o si eu. Bucata aia de plastic nu ti-o vinde nimeni separat iar oglinda cu totul costa foarte mult.
Te invat eu.. scoti piesta aia de plastic, desenezi conturul pe o bucata de tabla(mai rezistenta), decupezi, dai gauri exact ca si pe piesa originala cat sa intre capetele cablurilor, adaugi o saiba intre capat si tabla (taiata cat sa intre cablul si sa nu treaca capatul) si gata. Tine mai bine ca originalul:) Bafta! |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 RTX 1997
|
|
Shaggy_yo |
![]()
|
ideia e in felul urmator...oglinda sta prinsa acolo in lacasul ei...dar....nu se regleaza.
nu inteleg ce ai zis tu acolo dar.....nu cred ca merge o bucata de tabla.o sa ma duc prin oras si o sa-i dau un picior la unu la o oglinda dupa care o sa ma duc la ea si o sa ii spun "mergi cu mine sau te iau?".glumeam ![]() |
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
2002
|
|
aditzah |
![]()
|
![]() Lagunist adevarat Group: Members Posts: 84 Joined: 29 December 06 From: Brasov ![]() |
Am inteles perfect ce ai patit:) sub oglinda vei vedea un suport de plastic manevrat de 4 cabluri metalice bagate prin niste gulere. Unul sau mai multe gulere (de pe suport), fiind tot din plastic, s-a(u) rupt si de aceea nu mai poti manevra oglinda.
Bafta! |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 RTX 1997
|
|
vali1971ro |
![]()
|
oaglinda este reglabila electric sau manual? oglinda cu reglaj electric noua este 220 ron.
|
--------------------
.
.
|
|
Shaggy_yo |
![]()
|
e manuala......sper ca e mai ieftina
![]() |
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
2002
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
De cand cu ieftinirile la Piesele de Laguna 1 e clar mai ieftina...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 19:06 |