Esti o victima in devenire, Clip privind siguranta rutiera
![]() ![]() ![]() |
Esti o victima in devenire, Clip privind siguranta rutiera
Marius81 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce sinistru...
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Imi aminteste de un accident mai vechi... pe vremea aceea nu era postat tot filmuletul. Oricum se poate observa tensiunea si " accident waiting to happen "
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Superb. Clip intradevar ca lumea facut.
This post has been edited by driverx: 22 Aug 2008, 12:41 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa ai si fler unde sa te asezi sa filmezi!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Are efect daca stai sa te gandesti cand pleci la drum ca unii sunt deja pregatiti sa te adune cu lingurita de pe asfalt
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
De efect ar fi mai fi fost sa fie filmate rudele si persoanele apropiate la aflarea vestii.
This post has been edited by blak2oo8: 22 Aug 2008, 12:51 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
pgpdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 28 July 05 From: Șimleu Silvaniei ![]() |
Mie, ca sofer, mi-e o fica de astia de cand era sa intre unu sub rotile mele pe Meses...
Cred ca intalnirile / demonstratiile de genul acesta au loc cu aprobarea tacita a politiei. |
--------------------
Dacia Duster
1.5 4WD
2012
- B 102 DOT
|
|
rtBK |
![]()
|
Aha... adica tu ai putea sa estimezi ca cineva urmeaza sa vina cu 230 de km/h... asa-i?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Si ai nostrii s-au lansat in facutul de videoclipuri care mai de care mai impresionabile, dar au uitat ca la noi marea majoritate a accidentelor au drept cauza principala siguranta precara a drumurilor, insemnand infrastructura si semnalizare proasta. E ca si cum ai nostrii politisti au trecut direct la desert-viteza, au sarit peste felurile 1 si 2....
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 25 Aug 2008, 05:15) ...Si atunci ce faci ? Nu mai faci nimic... mori cu dreptatea in mana si cu mandria ca i-ai dat 230... Care dreptate? Pai nu e drept sa acuzi pe altul ca nu ti-a dat prioritate atita timp cit tu rulezi cu 230km/h pe drumurile publice pentru care exista niste limite de viteza. Orice creier poate anticipa o situatie daca aceasta se incadreaza in niste limite invatate din situatii anterioare, ori a merge cu 230km/h nu mi se pare o viteza la care sa te gindesti in mod frecvent si evident creierul calculeaza eronat... |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
rtBK |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Cineva trebuie sa doneze organe, macar sa fie si ei buni la ceva .. sarmani prosti.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Bogdy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
Am trimis link-ul unui prieten motociclist,trebuie sa recunosc ca baiatul e destul de responsabil si n-a sarit nici o etapa pana sa ajunga la motorul care il are acum(GSX-R 1000),avand inaite motoare de 125,500 si repectiv 750 cc cel putin cate un an fiecare neavand nici un accident semnificativ pana acum.Oricum raspunsul lui pe mess la clip a fost: "faza e ca motocicleta aia nu suna asha,ca-i 2 in linie,nu 4 linie.Oricum cred ca ma duc sa-i dau pe o roata
![]() This post has been edited by Bogdy: 31 Aug 2008, 13:17 |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Foarte dure imaginile... si socante ! |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
rtBK |
![]()
|
acum am inteles de ce toata lumea trimite linkuri pe forumuri/yahoo cu clipul acela... Un blogger a intrat pe youtube si a vazut fimuletele astea.. vechi de mai bine de un an
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Asemenea filmlete sunt oricand binevenite.... daca privesti parca a 2-a zi cand pleci la drum nu iti vine sa mai sari de 100 ... serios... asa gandesc si asa fac eu .... nu stiu daca functioneaza si la altii ..... aceste filmulete trebuiesc date celor care inca nu sunt maturizati complet si sunt distrati la volan.... Seriozitate oameni buni cand va suiti la volan ca vorba aceea... masin calca nu F**E (cenzurat dar intelege-ti voi). Numai bine si atentie maxima.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Haideti ma ce naiba. La fiecare 2 saptamani apare clipul ala de pe piticu, cu reclama aia.... Chiar nu intelegeti ca a fost de un milion de ori ?
Si scrie clar sa nu postati clipuri socante cu imagini grafice cu accidente sau urmarile lor, trebuie sa impart sanctiuni ca sa ma fac inteles, chiar cu vorba buna nu se poate ? Dupa daca va dau ban sariti in sus, dar cand ROG SI EU FRUMOS cateva lucruri nu le respecta nimeni... Am facut curatenie pe aici... Si Solon : "Trebuie sa ai si fler unde sa te asezi sa filmezi!" Ala de filma era venit cu el, ca doar se dadea in spectacol si trebuia filmat, nu e vorba de noroc, omul de asta a si facut accident, ca incerca sa dea cat mai bine pe camera. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 21:12 |