probleme spalare parbriz
![]() ![]() ![]() |
probleme spalare parbriz
Yutcaru |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|||
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
asculta daca se aude un bazait cand actionezi.daca da atuncea nu ai probleme cu motorasu si uita-te la conducte sa nu fie infundate sau crapate etc.spor la munca;)
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
din cate mi-am dat seama parca nu se aude nimic.Sper sa ma insel.Cand am cumparat-o a mers numai o singura data,si atunci a scos mai mult spuma decat lichid normal.Sper sa nu fie motorasul de vina.
|
--------------------
Renault
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
verifica cablurile de la motoras;) daca nu ar fi bine sa vezi un electrician ca asta poata sa aiba mai multe cauza:intrerupator motoras etc
![]() This post has been edited by norby_puma: 22 Aug 2008, 10:21 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
Yutcaru |
![]()
|
cred ca pana la urma o sa merg la un mecanic sa vad ce are,ca mai am de schimbat ceva filtre,ulei,distributia.Nu e o problema urgenta dar e destul de suparator pt ca nu ai vizibilitate buna cateodata.
O sa ma uit sa vad ce are ( nu prea am habar deloc ) dar ma uit si eu,asa ca sa nu zic ca nu m-am uitat ![]() |
--------------------
Renault
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
cpcro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 11 March 08 ![]() |
se pot cumpara de undeva duze, fata-spate?
|
--------------------
renault
laguna 2 break 1.9 dci 120 cp
- ct xx afc
2002 privillege carminat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 02:24 |