Nou punct de frontiera Bulgaria-Grecia?, Noutati?
![]() ![]() ![]() |
Nou punct de frontiera Bulgaria-Grecia?, Noutati?
ccsc |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megan 2
2004
- 1
|
|||
bog70 |
![]()
|
![]() Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90. Group: Members Posts: 73 Joined: 3 April 06 ![]() |
Exista la Svilengrad. Am trecut eu anul trecut pe acolo in drum spre Alexandroupouli (daca am scris corect-).
Numai ca trebuie sa fii atent pentru ca la un moment dat drumul se bifurca si risti sa ajungi la vama cu Turcia (Kapitan Andreevo). trebuie sa parasesti drumul ala cu patru benzi si sa intrii intr-o localitate pe dreapta cum vii tu.... Nu mai stiu cum se chema punctul de trecere (ceva cu general nu-stiu-cum). In orice caz, in MioMap nu puteai sa faci traseul pentru ca drumul exista pana la un anumit punct, dupa care era intrerupt....se continua apoi dupa granita, in Grecia....ai indicatoare, oricum, deci nu cred ca vei avea probleme.... |
--------------------
Hyundai
Accent
1.3 - 85 cp Mio P350 - MioMap 3.2 - GPS Tuner 5
Bere sanatoasa, in corp sanatos. |
|
AndiM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 30 June 06 ![]() |
De la punctul de trecere Ormenio ai sosea expres, apoi autostrada pina aproape de Kavala. Daca vrei sa treci in Thasoss te-as sfatui sa iesi mai repede de pe autostrada, in apropiere de Xanti si sa iei ferry-ul de la Keramoti.
|
--------------------
Renault
Megane
2005
- B-42-GPP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 03:20 |