Clio III Estate, Masini noi
![]() ![]() ![]() |
Clio III Estate, Masini noi
jools |
![]()
|
||
![]() mai mult decat incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 4 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault/Renault/Fiat
-Symbol/Megane Estate/Panda
-1.5dci 80cp/1.9dci 120cp/1.3multijet 75cp
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
clio grandtour?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
jools |
![]()
|
![]() mai mult decat incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 4 February 08 ![]() |
in unele tari, da, grand tour
|
--------------------
Renault/Renault/Fiat
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Ar cam fi timpul sa inceapa sa il vanda si la noi. Clienti cred ca ar fi insa eu nu ma numar printre acestia.
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
jools |
![]()
|
eram curios in ce segment de pret se va situa??? un pic mai scump decat clio3 (adica max 700 eur peste clio 3) sau ceva de genul 13000-14000EUr
|
--------------------
Renault/Renault/Fiat
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Nu cred ca va fi mult mai scump decat Clio III hatchback. Maxim 300 euro in plus.
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Am vazut in Timisoara un Clio Grandtour cu numere de Italia. Foarte frumoasa masina. Nu stiu daca ar avea sau nu suficienti clienti sau nu in Romania ca sa merite din punct de vedere financiar comercializarea, dar asta e o alta poveste.
Masina e frumoasa, stilata, si nu ma mira deloc faptul ca are un foarte mare succes comercial in celelate tari europene. Numai bine |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Hehe, am vazut si eu unul, tot cu numere de Italia, miercuri, se indrepta spre Cluj dinspre Targu Mures. Si altul, cativa kilometri mai incolo, cu numere de Franta. Frumusica... (ce altceva putea spune o posesoare de Clio
![]() This post has been edited by xcristina: 21 Aug 2008, 23:35 |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
jammix |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 11 March 08 ![]() |
Clio III estate nu suna rau pe hartie. Insa la noi nu cred ca ar merge. Unde s-ar incadra ca pret in oferta Reno? Intre Symbol si Megan? Cu un pret apropiat de Megan nu ar avea viata prea mare , poate doar sa fie in jurul a 11.000E (vezi cazul Skoda Fabia Combi care vine la banii asta cu un micut 1.2 HTP)
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:10 |