Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Despre ambreiaj, Simpome

Catalinmodena
post 11 Aug 2008, 16:51
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Aproape de Craiova

Stiu ca este un topic special despre ambreiaj,dar nu sunt prezentate niste simptome concrete cand incepe sa ne lase.
Am citit despre trepidatii la cald,la rece,depre patinari si altele.La mine sunt doua cazuri:
Cazul 1:chiar daca e cald sau rece afara sau motorul in treptele 1 si 2 cand accelerez se aude o lovitura dedesubt chiar pe mijlocul masinii,parca mai in fata de schimbator,nu e o bataie tare.
Cazul 2:cand e motorul cald se aude un zgomot ca de ca un tacanit(se aude daca-l ascult la roata stanga fata),iar cand calc ambreiajul nu se mai aude.Acelasi zgomot l-a mai auzit la un megane cu aceiasi motorizare cu a mea.
Atat.Acum va intreb ca poate aveti mai multa experienta:la cazul 1 e posibil sa fie vreu tamon al motorului ceva sau e ambreiajul?La cazul 2 asa fac toate cum de altfel am mai auzit,sau e rulmentul si e cazul de service?
Stiu ca poate s-a mai discutat,dar va rog cei cu experienta incercati sa ma lamuriti.
Va multumesc si astept opinii.

--------------------
Renault megane sedan manager 1.4 16v 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
A l e x
post 11 Aug 2008, 23:17
Post #2

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Este un topic chiar aici pe prima pagina, are 22 de pagini si e plin de "simpome" si rezolvari, pareri, discutii, costuri, etc... cu oameni care au fost in service, au rezolvat pe garantie, etc...

Iti recomand sa-l citesti : http://www.reno.ro/Disc-ambreiaj-t45985.html

Si te rog nu mai deschide topicuri fara sa cauti intai pe aici. Crede-ma, majoritatea problemelor s-au discutat de mii de ori.

Se inchide.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th August 2025 - 23:02
Dacia