Torpedo blocat, Usa torpedo blocat, Urgent!!!!!
![]() ![]() ![]() |
Torpedo blocat, Usa torpedo blocat, Urgent!!!!!
ioanmarcus |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 3 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault 19 Chamade
- SJ-02-ZMC
1989 B53 19
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu n-am reusit sa desfac usa fara sa il rup...
Mecanismul e chiar cel pe care apesi. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
ioanmarcus |
![]()
|
Are ceva gheare care intra in partea de sus sau in lateral??
Daca bag ceva lama subtire nu pot sa actionez mecanismul de inchidere di peretele torpedoului? unde actioneaza mecanizmul in peretele torpedoului? Multumesc. |
--------------------
Renault
Renault 19 Chamade
- SJ-02-ZMC
1989 B53 19
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
In lateralele mecanismului sunt ghearele.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
paradisealex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 17 July 08 ![]() |
sal acele urechiuse sunt dintr un material prost desi le vezi putin tzapene in interior sunt fff subtiri...si fac pariu ca acolo e buba...vezi ca sunt pe invers ...adica daca apesi pe cea din stanga se pliaza aia din dreapta si invers vezi ca se simte daca apesi pe fiecare in parte...poti sa iti dai seama care e blocata...daca ai o surubenlita subtire poti sa tragi putin de ea si roagate sa nu rupi decat o singura ureche dinaia si pe aia proasta
![]() 1 Aug 2008, 19:22: app am uitat...eu am tras de torpedo pana s-a deschis apoi poti desface mecanismul f usor incearca asa nu are ce sa se rupa crede ma;) This post has been edited by paradisealex: 1 Aug 2008, 18:22 |
--------------------
renault
19 europa
- B 33 NVH
1996/full
|
|
R19/16v |
![]()
|
Ba are ce sa se rupa, "crede-ma"
|
--------------------
DS
5H
|
ioanmarcus |
![]()
|
Am reusit.
Am fortat usa cu o pirghie. S-a rupt urechea din partea ghearei blocate. Acu am ramas intr-o ureche. ![]() Nu este nici o sansa sa deschizi torpedoul fara sa rupi ceva dupa cum e construit mecanismul. ![]() 2 Aug 2008, 18:46: Multumesc tuturor. This post has been edited by ioanmarcus: 2 Aug 2008, 18:46 |
--------------------
Renault
Renault 19 Chamade
- SJ-02-ZMC
1989 B53 19
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 01:08 |