Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

RO - Munchen, sfaturi pentru alegerea rutei

ccezar2004
post 1 Aug 2008, 12:44
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: .sk

A fost cineva spre Munchen?... nu de alta dar as vrea o ruta cat mai buna... am incercat sa fac niste simulari in Garmin... si sunt prea multe variante...cu diferente de pana la 1000km intre ele... culmea... cea mai rapida era si cea mai lunga (2700km in loc de o medie de 1800km)... smile.gif

asadar... ceva sugestii?...

This post has been edited by ccezar2004: 1 Aug 2008, 12:45

--------------------
Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Lacaru
post 1 Aug 2008, 12:50
Post #2

Membru

From: Brasov

Iesire pe la Oradea (Bors) - Debrecen - Budapesta - Viena - Linz - Salzburg - Munchen. ~ 1400 de km (asta din Brasov)

--------------------
+
sqryn
post 1 Aug 2008, 13:23
Post #3

Clio rulezzz

From: München

sa iti planifici bine calatoria, pe A8 Salzburg-München sunt mereu blocaje. La fel si l aunguri pe M0

--------------------
RENAULT Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v Alize/1999 - B-xx-xxx
Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005
+
Vio
post 1 Aug 2008, 13:56
Post #4

MEMBERMENSCH

From: Judetu' Sachsen, D.D.R.

Corect, A8-ul e cosmar cam tot timpul... Ar mai fi o varianta daca de la Linz o iei spre Passau si abia dupa aia cobori spre München, mi se pare ca e mai lung un pic dar e un traseu mai liber (sau era acu vreo 2 ani cand mai falfaiam eu pe acolo...).

--------------------
Renault Megane II 2003 1,4 16V
98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
+
AL
post 1 Aug 2008, 14:38
Post #5

Member

From: Bucuresti

si eu subscriu pentru Linz-Passau-Muchen... e mult mai liber decat prin Salzburg, in special pe portiunea de dupa ce virezi la stanga pe autostrada catre Muchen (A96 parca)

P.S. eu nu inteleg ce este in mintea cuiva care are o intrebare la care doreste raspuns, dar nu da acele minime detalii pentru a-i ajuta pe cei care ii raspund raspund?... stimabile initiator al topicului, din ce localitate a patriei noatre dragi doriti traseul pana la Munchen?... ca poate plecati de la Suceava sau poate de la Craiova sau de la Arad si va incurcam cu treseele propuse de noi...

P.P.S. ...de curiozitate, pe unde ti-a iesit acel minunat traseu cu 2700 km care ar fi si "cel mai scurt"???

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
os
post 1 Aug 2008, 15:40
Post #6

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

Dom'le,

eu am facut A8 SZG-MUC de destule ori si (desi e adevarat ca se mai infunda) situatia nu e chiar asa dramatica. Dupa mine e mia buna ca varianta decit Passau->MUC, dar asta e doar o opinie generica. Cel mia bine te ajuta aici un navigator cu TMC, pe care il lasi sa lucreze dinamic.

Drum bun orice drum ai alege.

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
romeodr
post 1 Aug 2008, 20:43
Post #7

Membru autentic

From: brasov

Si eu,vreau,de la Viena sa merg spre Munchen !!...este mai aglomerat decit Mestre -Padova ,zona Venetia ???..ca acolo mie mi s-a parut ff aglomerat, dar oricum...treci !!!

--------------------
LAGUNA 1ph2 NEVADA GRANDTOURS CONCORDE ..1998 luna noiembrie 06..avion cu motor..!!! - BV 77 EME
+
ccezar2004
post 1 Aug 2008, 23:03
Post #8

Membru autentic

QUOTE(AL @ 1 Aug 2008, 14:38)
si eu subscriu pentru Linz-Passau-Muchen... e mult mai liber decat prin Salzburg, in special pe portiunea de dupa ce virezi la stanga pe autostrada catre Muchen (A96 parca)

P.S. eu nu inteleg ce este in mintea cuiva care are o intrebare la care doreste raspuns, dar nu da acele minime detalii pentru a-i ajuta pe cei care ii raspund raspund?... stimabile initiator al topicului, din ce localitate a patriei noatre dragi doriti traseul pana la Munchen?... ca poate plecati de la Suceava sau poate de la Craiova sau de la Arad si va incurcam cu treseele propuse de noi...

P.P.S. ...de curiozitate, pe unde ti-a iesit acel minunat traseu cu 2700 km care ar fi si "cel mai scurt"???
*

mersi de rapunsuri... o sa iau in calcul cele mentionate pe aici... intrebare de baraj... pe traseu... ungaria germania... functioneaza TMC-ul?... are rost sa caut alt sistem de navigatie la care sa am si TMC?

P.S. chiar nu are importanta de unde plec... de aia am pus RO... ca in principiu tot pe acolo iesi din tara...problema e dupa ce iesi pe unde sa o iei... cat despre traseul de 2700 km... am setat in garmin preferinta maxima pentru autostrazi... si mi-a scos 2700 km la cel mai scurt timp... nu ma intreba cum....

--------------------
+
Gheorghe Dracu
post 2 Aug 2008, 01:46
Post #9

Membru

From: Bucuresti

QUOTE(romeodr @ 1 Aug 2008, 21:43)
Si eu,vreau,de la Viena sa merg spre Munchen !!...este mai aglomerat decit Mestre -Padova ,zona Venetia ???..ca acolo mie mi s-a parut ff aglomerat, dar oricum...treci !!!
*

Nimic nu se compara cu aglomeratia din Italia. Pe langa Milano-Venetia, A8 e un biet copil.

--------------------
Skoda Octavia
+
os
post 2 Aug 2008, 15:59
Post #10

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Despre TMC: in Germania este, in Austria cred ca da (nu-s suta la suta sigur), in Ungaria nu stiu. In Italia stiu ca nu-i.

Desigur daca intelegi limba germana te-ar putea ajuta si anunturile de trafic de la radio (TP sau pe vechi ARI) - dar cred ca in punctul in care trebuie sa iei decizia (Linz) posturile germane inca nu se pot receptiona.

Inca o data: oricare varianta ai/ati alege, drum bun.

Despre traseu: sunt foarte mirat de cei 2700 km. Distanta de la Bucuresti la München via Sibiu-Arad-Szeged-Budapesta-Gyor-Viena-Linz-Salzburg este de circa 1500 km. Din acest traseu, de la Szeged pina la München este continuu autostrada. Pina la Szeged nu prea ai oricum de ales, asa ca in opinia mea cei 2700km despre care vorbesti sunt datorati unei erori grosolane din partea masinariei care a calculat traseul (harti defectuoase, setari gresite, puncte intermediare fortate).

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
A l e x
post 2 Aug 2008, 16:56
Post #11

Showing the fangs of rage

Recomand si eu iesirea pe la Oradea - Debrecen - Budapesta - Viena. Dupa sincer nu stiu cum e mai bine s-o iei, dar oricum odata ce iesi din .ro deja dai de Europa deci drumurile sunt bune oricum wink.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
ewamw6
post 2 Aug 2008, 18:31
Post #12

Membru incepator

cum au iesit 2700km???????????
de la Linz dute Passau München este mai liber si nu ai balamucul Salzburg München unde se lucreaza la auotostrada si o gramada de limite de viteza pe la 80-120km/h plus multe radaruri si poltie
Drumul meu este mereu Passau-Linz-Wien(S1)-Budapesta(prin oras sper ca ai navi iti cam o 1-1,5ora sa treci)-Debrecin-Oradea(ca.950km)-Deva(nu este drumul bun dar merge)......................acasa

Daca ai iGO8 dai setare drum USOR, nu paraseste autostrada asta vezi in jurul Vienei

This post has been edited by ewamw6: 2 Aug 2008, 18:35

--------------------
Renault Megane 3 1,4Tce 2011 CC
+
ccezar2004
post 2 Aug 2008, 20:04
Post #13

Membru autentic

faza cu 2700 km a aparut in Garmin MapSource... setare traseu: preferinta la maxim pentru autostrazi... are un slider care se misca stanga dreapta...... CT-Augsburg... in mod cert exista o eroare... atasez si o poza cu traseul.... 2899km in 12 ore si ceva... nu ma intrebati cum de a iesit asa...

This post has been edited by ccezar2004: 2 Aug 2008, 20:07

Attached thumbnail(s)
Untitled1.jpg ( Size: 321.96k ) Number of downloads: 1856

--------------------
+
Vio
post 2 Aug 2008, 20:50
Post #14

MEMBERMENSCH

From: Judetu' Sachsen, D.D.R.

Poate dus-intors sa ajungi la 2900 km, altfel nu are cum... si nici atunci... Din München (Berg am Laim) si pana la mine in vechea patrie in Petrosani is 1280 km pe kilometrajul masinii (prin Salzburg, si probabil un pic mai mult prin Passau), deci nu are cum...
@ewamw6, da' nu ii cam scarpinarea urechii stangi cu mana dreapta sa o iei pe Oradea ca sa ajungi la Deva, mai ales TRAVERSAND Budapesta?... cand pe Nadlac (si apoi Arad-Deva) e mult mai simplu (ca sa o iei pe Szeged e nevoie numai de un pic de atentie la schimbarea M1-M0-M5 si atat)?... Ce avantaje ar putea avea traseul spre Deva prin Oradea?...

This post has been edited by Vio: 2 Aug 2008, 20:52

--------------------
Renault Megane II 2003 1,4 16V
98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
+
ewamw6
post 3 Aug 2008, 06:31
Post #15

Membru incepator

Ai dreptate este un pic peste mina la Oradea ramin peste noapte deacaea Oradea
Oradea-Deva drumul gol si superb ca priveliste
Iar de acolo daca este frumos prin Petrosani la Voineasa si spre Bucuresti biggrin.gif

Si cum ar spune uni
Das Ziel ist der Weg(deastinatia este drumul) radmasa.gif

--------------------
Renault Megane 3 1,4Tce 2011 CC
+
adi_ar
post 3 Aug 2008, 07:51
Post #16

Membru autentic si conservator

From: Arad

Atentie cum va planificati drumul.
La luarea deciziei ar trebui sa aveti in vedere urmatoarele.
Nu cred ca se aplica atat de exact si drastic dar nu se stie.

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 23:37
Dacia