megane i.5dci
![]() ![]() ![]() |
megane i.5dci
sarc |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 25 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane II
2004 1.5 dci
|
|||
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Asa. Si mai departe?
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
2006 Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
sarc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 25 July 08 ![]() |
Ms. ca m-a bagat cineva in seama...Asadar am un 1.5dci de vreo luna, are 124.000Km .de unde sa incep? are o bataie ca de tachet in general la rece,dar daca deschid capota si capacul de plastic de la motor parca sunetul este mai mult un pufait.Treaba asta tine cam 2minute.In timpul asta motorul nu merge intrerupt,nu face fum,trge,etc.Am pus ulei (5W40)in rezervor(1l/plin) si nu mai are bataia asta,doar cate odata dar mai putin zgomotos.ce sa fie? Uneori la relanti am trepidatii. La un injector in partea de sus am ulei(cum e posibil?) Masina a mers in tara 1 an.Nu stiu ce sa fac.Multumesc!
|
--------------------
renault
megane II
2004 1.5 dci
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
SERVICE
|
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
- ** *1 ***
2012 Initiale Paris Fara semnatura
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 10:42 |