Logan 1.5DCI, Mici probleme turbo/furtun
![]() ![]() ![]() |
Logan 1.5DCI, Mici probleme turbo/furtun
Executron |
![]()
|
||
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Mie-mi place de ala cu "i-a facut cip"
![]() NOT!! Si nu stiu de ce cred eu ca passatul in care erai tu fumega - in stilul lor caracteristic - cel putin la fel de bine ca loganul ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Colegul meu a facut mentiunea asta...
![]() P.S. Stiu ca Passaturile nu sunt tocmai apreciate, de aceea n-am mentionat nimic, dar aveti ochi bun ![]() P.P.S. Nu fumega, va asigur... ![]() This post has been edited by Executron: 22 Jul 2008, 23:23 |
--------------------
VW Passat
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Da oricum fumega mai mult decat un dci in stare normala. Te asigur eu!
23 Jul 2008, 08:58: Da oricum fumega mai mult decat un dci in stare normala. Te asigur eu! This post has been edited by 1.6: 23 Jul 2008, 08:58 |
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
sunt o gramada in genul asta si pe taxi. Si Clio are aceeasi problema...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Executron |
![]()
|
@drk. Nu cred ca in halul asta... Totusi... Trebuie sa fie si niste reactii adverse ale motorului daca tot mergi in stilul asta...
Si nu inteleg dc nu te opresc organele ca sigur nu mai e Euro3 ![]() |
--------------------
VW Passat
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
merg mult si bine asa, cel putin 3 bucati de taxi Logan dci am vazut in ultima saptamana la mine in oras cu fum chiar mai mult..si miroase groaznic
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
sunt gramada in bucuresti.. Fix in acelasi fel. Probabil ca dupa un numar de kilometrii incep sa apara probleme pe care daca nu le rezolvi se transforma in ce vedem in filmulet...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Problema e mult mai simpla si tine strrict de variabila dintre volan si scaun. Desi de diesel, e recomandat sa se schimbe vitezele undeva la 3000 rpm, altfel, se imbacsesc toate tobele, in timp putand aparea probleme serioase in functionarea masinii, si se poate lasa cu schimbare de injectoare care nu sunt tocmai ieftine.
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Se intimpla si la case mai mari...
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Am vazut in service un logan cu aceeasi problema.Fum la greu iar cand dadea de un deal sau ceva pierdea putere. Solutia a fost schimbarea turbinei.
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
QUOTE(disaster @ 23 Jul 2008, 20:54) Problema e mult mai simpla si tine strrict de variabila dintre volan si scaun. Desi de diesel, e recomandat sa se schimbe vitezele undeva la 3000 rpm, altfel, se imbacsesc toate tobele, in timp putand aparea probleme serioase in functionarea masinii, si se poate lasa cu schimbare de injectoare care nu sunt tocmai ieftine. ![]() Injectoare ca injectoare! De obicei se "buleste" turbina la mersul subturat datorita fenomenului de "surge" ..adica aceasta intra in rezonanta. Acolo era fum negru. Parerea mea intercooler fisurat sau ceva tubulatura sparta, sarita sau neetansa. |
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mie mi-a placut ca atunci cand ati ajuns exact langa Logan, ati mutat telefonu' spre bordu' masinii voastre, si n-ati continuat sa filmati. De ce, nu stiu...
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Executron |
![]()
|
QUOTE(1.6 @ 24 Jul 2008, 09:02) Injectoare ca injectoare! De obicei se "buleste" turbina la mersul subturat datorita fenomenului de "surge" ..adica aceasta intra in rezonanta. Acolo era fum negru. Parerea mea intercooler fisurat sau ceva tubulatura sparta, sarita sau neetansa. La cantitatea respectiva de fum parerea mea e ca ori intercooler spart sau turbina cu probleme. Daca tubulatura e sparta de obicei va fi putin fum negru dar nu in cantitatile in care sunt in filmulet. QUOTE Mie mi-a placut ca atunci cand ati ajuns exact langa Logan, ati mutat telefonu' spre bordu' masinii voastre, si n-ati continuat sa filmati. De ce, nu stiu... Rusine? Rusine de ce? ![]() ![]() Pur si simplu am semnalat ceva care la momentul respectiv mi s-a parut amuzant, acum mi se pare revoltator pt ca fumul respectiv intra in plamanii nostri, indiferent ca fumul vine de la Dacia, VW, Mercedes etc... Stiu ca masina asta e hulita pe tot forumul ca un fel oglinda a SH-ismului, a nesimtirii, a manelismului si ce mai doriti dumnevoastra... O sa-mi fac curaj si voi posta la rubrica de jurnal de bord o scurta descriere a ambelor fiare ... ![]() |
--------------------
VW Passat
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
pai si ce e asa amuzant ca are masina stricata ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Am vazut azi pe la Izvor un BMW 320D .... arata foarte frumos ... dar scotea un fum MAI RAU decat asta cu loganu' ... Era pe aici un clip cu un BMW X5 cu probleme la turbo .. cam asa scotea asta fum ... se facea nor ( LA PROPRIU ! )
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Mers subturat "la economie" si in timp "bye, bye" turbina. Asa ca economia la combustibil este falsa. Pentru un 0,5l/100km se dau dupa o vreme (50 - 80k) bani frumosi pe turbina.
|
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
dupa cum se vede nu se dau, merg in continuare asa.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
turbinele alea oricum cad si cu mers economic si cu blana... dar in fine...
|
--------------------
-
-
-
|
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
![]() Attached thumbnail(s) DSC06521.JPG ( Size: 97.75k ) Number of downloads: 1520 DSC06522.JPG ( Size: 92.51k ) Number of downloads: 1557 |
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
Executron |
![]()
|
Backed by popular demand...
![]() Vineri pe Kiseleff, Logan iar firma de interventie, scotea un fum gros alb/albastru, probabil chiar turbina facuta praf de data asta. Din pacate gradul de uzura a ambreiajului de la Nova mea e destul de mare si nu m-am putut tine dupa el sa inregistrez mai bine evenimentul ![]() |
--------------------
VW Passat
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Se intampla si la marci mai mari. Asta vara cand m-am dus la mare tragea un A6 o dara de fum negru dupa el incat nimeni nu ii statea in spate.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
dominy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
asa face lagunica mea :(saptamana asta ii schib turbina
|
--------------------
renault
laguna 2
2002 dci 120 hp
- GL 22 DOM
|
|
argon |
![]()
|
cate taxiuri nu am vazut asa si aici...da' mai demult, ca au cam disparut, au trecut cam toti taximetristii pe mpi eventual cu gpl ca dci-ul ii aducea la sapa de lemn.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
te pomenesti ca o fi vina masinii ca aia nu o exploatau corespunzator
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
andu911 |
![]()
|
Ala cu fum alb are probleme la injectie. Dar daca scoate fum negru mult, poate sa fie din cauza intercoolerului spart, sau a vreunui furtun sarit.
Poate sa sara o piatra de pe sosea si sa fisureze intercoolerul. Executron: ce ai de vanezi Loganuri stricate ? Oricum la TDI nu-ti dai seama dupa fum niciodata daca e stricat. ![]() Si repara ambreiajul, ca asa te face si un Logan stricat. ![]() This post has been edited by andu911: 8 Mar 2009, 13:15 |
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 8 Mar 2009, 14:05) de ce nu, de tdi nu am auzit pe nicunul sa se planga in aceleasi conditii de exploatare, in asta sta fiabilitatea unui motor, exploatarea in orice conditii. Nu e problema numai de fum la dci-uri, cand dau asa fum incep si huruieli ciudate, si nu mai merge mult. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(argon @ 8 Mar 2009, 15:58) de ce nu, de tdi nu am auzit pe nicunul sa se planga in aceleasi conditii de exploatare, in asta sta fiabilitatea unui motor, exploatarea in orice conditii. Nu e problema numai de fum la dci-uri, cand dau asa fum incep si huruieli ciudate, si nu mai merge mult. adica un tedeeiii (frate) rezista la subturari si maltratari? De ce exista atunci topicul asta pe vwforum? http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showto...t=540&start=540 Nu am cunostinte solide de mecanica, insa daca , caut pun pariu ca gasesc o gramada de fauveuri (tedei) cu probleme la motor ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@argon: ai grija ce zici de Sfintu'Renault (era sa zic sfintu'asteapta, dar frica de aphophis m-a facut sa revin imefiat cu pidioarele pe pamint), ca te omoara.... da, aphophis. Daca mai pomenesti si de VAG, ai rupt-o: aphohphis vegheaza, nu uita si nu iarta (mai rau ca Partidu').
@aphophis: asa-i, mai - Lumea incepe, si se termina, la dci. Alfa si Omega, si mai multe nu. Cine zice ca-ti trebuiesc cunostinte solide de mecanica? ce, aia din ministere au cunostinte de vre-un fel? si uite ce bine merge treaba! Baga mare, coane - caci cunostintele sunt fudulie, parerile-s temelie. Vive la France! |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
aphophis |
![]()
|
adica nu s-a stricat niciodata un tdi?
![]() ![]() Da stiu, un fauve nu se defecteaza niciodata, renaulturile si daciile is de rahat, nu vezi ce frumos a demonstrat argon asta ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:29 |