Nu va lasati pacaliti ! ! !, Marele castigator al premiului de 10.000E=FRAUDA
![]() ![]() ![]() |
Nu va lasati pacaliti ! ! !, Marele castigator al premiului de 10.000E=FRAUDA
Codrin-Bacau |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
- BC-
2007-1.5 dCI/70Cp
|
|||
wolfdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 13 May 08 From: Bucuresti ![]() |
mizerabilii
![]() |
--------------------
renault
clio symbol
2006
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Teapa asta cred ca e la fel de batrana ca GSM-ul.
|
--------------------
-
-
-
|
|
DjurdjaK |
![]()
|
![]() Member of .. Group: Members Posts: 170 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
observ ca sunt din ce in ce mai calici. la inceput cereau coduri de incarcare cu maxim 20 EUR.
|
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5 dCi 85CP
|
|
RazvanTRS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 1 June 08 From: . ![]() |
e veche treaba. Mie mi-au dat mesaj cum ca am castigat de la Flanco un Bon pt cumparaturi de 2500E ---si tot panarama cu cartele valorice in valoare de 100E .
Din cate stiu este un departament la politie unde se pot reclama astfel de incidente . Pana la urma pot fi prinsi chiar daca schimba cartela . important e sa nu schimbe telefonul . ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
Proximitatea cred ca are juristictie in cazurile astea
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
stiu ca voi fi ars cu minus la greu,dar....
tinand cont ca lucrez la o firma care distribuie cartele prepay si servicii de reincarcare electronica.....restul il decideti voi ![]() ![]() This post has been edited by gotty: 21 Jul 2008, 18:38 |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Deci gotty ne suna...
![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
parerea mea, cine pune botu` isi merita soarta, Amin!
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cafenea sau close?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
Prieteni....
Stiu ca teapa asta exista de ani buni...povestita in felul meu sau in alt fel...dar cu acelasi deznodamant, numai ca eu am vrut sa o fac publica pentru cei care nu o stiu inca...!!! @bliss & gotty....sa stiti ca si eu lucrez in domeniul GSM (fac service si vanzari de 7 ani... asa ca sunt trecut prin multe...) Numai ca azi am avut o tragere sa deschid acest topic ......si nu cred ca am gresit cu veva....si asa nu prea scriu pe forum...( doar stau si citesc pe ici pe colo...), nu vreau sa vad raspunsuri de genul..."e veche faza"...sau "inainte se cerea XX E.." Eu nu vreau sa supar pe nimeni prin ce scriu sau raspund, numai ca as vrea ca cei care nu stiu de FRAUDA asta sa afle ...(daca intra pe forum) cu ajutorul topicului meu.. ![]() Eu am fosti bine intentionat prin postarea micii povesti...si daca este cazul...va rog sa mutati topicul unde-i este locul...cu scuzele de rigoare pt. ca am postat nepotrivit... Sa auzim numai de bine! |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
- BC-
2007-1.5 dCI/70Cp
|
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Notati un nr.: 0755 874972. S-ar putea sa primiti de la el vestitul mesaj "ORANGE va felicita...Expeditor: 333". Cam sufera la punctuatie iar vocea este de maidan nu de Call Center si se recomanda "de la Orange Bucuresti". Cand il iei mai tare (nu neaparat foarte) spune ceva de genul "in conditiile astea nu mai putem discuta" si apoi inchide. Imbecil.
|
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(Codrin-Bacau @ 21 Jul 2008, 20:19) Numai ca azi am avut o tragere sa deschid acest topic ......si nu cred ca am gresit cu veva....si asa nu prea scriu pe forum...( doar stau si citesc pe ici pe colo...), nu vreau sa vad raspunsuri de genul..."e veche faza"...sau "inainte se cerea XX E.." N-a zis nimeni ca ti-ai racit degetele de pomana. Laudabila intentia si foarte bine ca ai facut-o, i-ai avertizat pe altii. Faptul ca am spus ca e veche n-a fost tendentios. |
--------------------
-
-
-
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
odata dat nr de la cartela respectiva la orange - acea cartela este automat inchisa - dar asta nu ii impiedica sa foloseasca alta cartela si tot asa - politia in schimb nu face nimic- sunt nenumarate cazuri in care fericiti posesori de cartele telefonice incarcate cu cate 500 de euro le dau pe 300 sau chiar mai putin - de ce nu ii ia nimeni de guler - de aceea iubesc romania, tara minunilor .....adrian copilul minune si tot asa
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
Eu am dat nr. de la care am primit mesajul ... si in timp ce discutam cu tanti...a si fost blocata..
![]() |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
- BC-
2007-1.5 dCI/70Cp
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Semnalez aici o noua teapa care se pare ca e in desfasurare pentru abonatii Cosmote: sunteti sunati de cineva care sustine ca reprezinta Cosmote si ca veti primi pentru urmatoarele 6 luni o suuuuper oferta cu minute multe internationale, SMS-uri samd. Chipurile va verifica pentru faptul ca sunteti titularul si va cere numele si ultimele 6 cifre din cnp. Atentie! Aceste cifre reprezinta parola initiala pentru serviciile self care, care va permita sa reincarcati cartele! Dupa aceea va cere sa formati 1234, urmat de tasta 3 si din apel. Sunteti pusi intr-o conferinta in 3.
Pe mine m-a facut sa fiu suspicios glasul persoanei, care nu prea avea nici o legauta cu vocea persoanelor din call centere (banuiesc ca aceste voci sunt inconfundabile pentru toata lumea). In momentul in care a intrat meniul, a inceput sa povesteasca ceva de transfer credit, moment in care am inchis fara sa ezit. Urmatorii pasi au fost sa schimb imediat parola si sa sun la Cosmote. Aici mi s-a confirmat ca nu exista nici o promotie si ca mai mult ca sigur era o tentativa de frauda. Teama mea era ca se putea accesa si de pe net, iar eu nu am apucat sa schimb parola in timp util, dar mi s-a confirmat ca se poate numai de pe telefonul personal. Asadar atentie! (evident am comunicat numarul de apel de la care am fost sunat 0766/807670) This post has been edited by clr: 1 Feb 2009, 18:32 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
si pt clientii vodafone se face la fel si probabil si orange
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 23:30 |