zgomot ciudat
![]() ![]() ![]() |
zgomot ciudat
srndnl |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 15 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
renaul
laguna 2
2002
|
|||
boozywoozy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 18 August 06 From: galati ![]() |
ce nu stim este daca inainte de a o schimba,distributia,acel zgomot se auzea sau nu....
|
--------------------
ex renault
laguna 2
- gl 41 nyk
2002 1.9 dci dynamique
|
|
srndnl |
![]()
|
am uitat sa precizez ca se auzea si inainte. devine sacaitor sunetul:)
|
--------------------
renaul
laguna 2
2002
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Cam asa ceva se auzea la mine pana sa schimb tampoanele de la motor (cel superior si cel inferior). Le-am schimbat si caraiala/haraiala la accelerare puternica a disparut. Eu suspectez bieleta (tampon) inferioara pentru zgomotul ala pentru ca era terminata, aproape fara cauciuc, batea fier pe fier. O vezi foarte usor daca o ridici pe elevator si dai scutul jos ...spre spate-stanga cum te uiti din fata masinii , sub motor pe care il leaga de caroserie. Verifica intai bieleta aia ca nu e greu si daca e dusa nu te va costa mult schimbul, cca 120 de lei.
Daca vrei sa vezi amanunte cauta pe aici ca era si o schita: http://www.reno.ro/Vibratie-bord-t89291.html This post has been edited by dan73205: 20 Jul 2008, 22:55 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
srndnl |
![]()
|
multam ... o sa verific si o sa revin cu amanunte... sper sa fie doar atat
![]() 21 Jul 2008, 07:47: trist e ca trebuie sa mai astept pana sa ma duc la mecanic cateva zile ca sa imi scot nr provizorii pana atunci.. ma interesez ![]() This post has been edited by srndnl: 21 Jul 2008, 07:47 |
--------------------
renaul
laguna 2
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 00:31 |