INJECTION FAULT, eroare computer bord
![]() ![]() ![]() |
INJECTION FAULT, eroare computer bord
MaXxyVIP |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 May 08 From: RM VALCEA ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1,5 DCi In viata exista doua cuvinte care deschid multe usi : TrAGE si ImPINGE
|
|||
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
uita-te pe aici:
http://www.reno.ro/-t60940.html |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
MaXxyVIP |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 May 08 From: RM VALCEA ![]() |
QUOTE(adrian mgn @ 20 Jul 2008, 18:45) la ei se intampla de la frig ... eu patesc asta acuma vara ... cand incerc sa ii dau forja... ce ar trebui sa fac? ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1,5 DCi In viata exista doua cuvinte care deschid multe usi : TrAGE si ImPINGE
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
apare doar dupa 2200 ture si doar de vit. a 3-a? sau cand o forjezi putin indiferent de treapta de viteza? de cat timp ai masina si ti-ai facut cumva o remapare?
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
|
MaXxyVIP |
![]()
|
deci in a 3a a 4 a si a 5 a apare chestia asta.... tine cateva secunde si dispare... ce e remapare?
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
adrian mgn |
![]()
|
schimarea softului...dar nu e cazul.Vezi ca ti-am trimis un PM
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
cand eram la service am auzit discutie intre mecanic si un prieten cu un megane 2.1 dci 82cp si era acela ca, un injector ii scapa benzina si daca merge cu masina in 2000rpm cu treapa 2 si apoi ii da a 5-a ii va da sigur injection fault. Ce am mai inteles este ca sa nu-i mai apara eroarea sa nu mearga cu masina in ture, adica atunci cand vrea sa schimbe treapta de viteza sa o schimbe pe la 2500-3000.
P.S. Probleme de injection fault ii apareau si lui si vara si iarna. Poate te ajuta lucrurile astea. This post has been edited by Ryk: 20 Jul 2008, 20:18 |
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 19:12 |