paravant geamuri laguna 1, exista asa ceva?de unde se pot cumpara?
![]() ![]() ![]() |
paravant geamuri laguna 1, exista asa ceva?de unde se pot cumpara?
dan_laguna1 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 19 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 1
1994
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
hmmmmmmmmm
Franta e primul loc care imi vine in minte Incearca un Google daca nu ai facut-o deja... Desi nu inteleg de ce vrei sa ii strici aerodinamica... si consumul |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
doruletz75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 6 October 07 ![]() |
QUOTE(dan_laguna1 @ 14 Jul 2008, 10:48) as dori sa pun paravanturi la geamuri laguna 1,am vazut la alte masini mult mai putin estetice si dau foarte bine.cine ma indruma spre un loc unde as putea sa gasesc?multumesc. stai cuminte cu paravanturile eu am avut asa ceva si le-am aruncat in pod de ce? pt ca sistemul este varza de prindere, intra pe undeva pe sub chedere si nu mai da voie la geam sa se inchida bina si in al doilea rand suiera dupa 120km\h eu pe vremea acea fumam si ma avantaja, nu mai stiu exact de unde le-am luat si nici nu ma urc in pod dupa ele sa ma uit dar ce am avut eu poate nu veneau bine pe laguna mea dar daca vrei neaparat dute la foisorul de foc la mach 1 si iale originale la vreo 5 mil parca, eu am vrut sa pun pe laguna mea paravanturi, husa pe capota. presuri noroi si carlig remorcare , dar ma-m linistit |
--------------------
renault
laguna
- B 75 DRU
2000 Cand eram pic imi doream sa lucrez la Dacia Pitesti si sa fac Politehnica si acum......ce vremuri
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
la ce scoruri au la accesorii din astea, mai bine stai pe coada
nu te supara, dara asta e realitatea nu tot ce arata bine e si util si functional. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Shaggy_yo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 22 March 08 ![]() |
asta vroiam sa vad....un topic cu paravanturi.dc ziceti voi ca strica estetica ca nu o strica chiar deloc si nu vad johny cum ar influenta consumul 2 paravanturi cu cat?100 g?:Pinteresant scorul...5 mil....doamne maica precista
![]() |
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
- HY02FPP
2002 Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga....totul se Transforma[B]
|
|
Johnny78 |
![]()
|
ok....
sa revenim la paravanturi... montarea lor reprezinta o modificare a aerodinamicii masinii, implicit a consumului. pentru pretul cerut, sunt groaznic de inutile Nu stiu ce aerodinamica au masinile voastre dar la mea, fara paravanturi, nu intra vantul inauntru dincolo de 120... iar mai jos de 120 sunt complet inutile pentru ca nu prea exista vant ![]() concluzia: "Hai sa montam paravanturi, pe care sa dam o caciula de bani, ca sa aiba ce sa ne vibreze la cap si sa modificam masina ca sa arate ca un luptator de sumo" Faceti cum vreti... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
dan_laguna1 |
![]()
|
m-ati convins,imi vad de treaba mea,nu mi-e teama de consum cat imi e de sistemul de prindere,m-am gandit si eu la aspectul asta.chestia e ca da al naibii de bine cu ele.apropo de aerodinamica,cele fara "codita" pe haion...cum se descurca cu consumul?viteza?din fericire a mea are din fabrica,am scapat de o grija:)
|
--------------------
renault
laguna 1
1994
|
|
Johnny78 |
![]()
|
"codita" pe hayon?
poti sa detaliezi? e cimva aripa deflectoare? Eu nu am si e foarte bine, 6,5 extraurban ca in oras nu prea conteaza prezenta ei... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
dan_laguna1 |
![]()
|
ma refer la eleron
|
--------------------
renault
laguna 1
1994
|
|
Johnny78 |
![]()
|
da. am inteles
dupa cum spuneam, 6.5 afara, ca in oras nu conteaza ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
traiang |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 23 March 09 ![]() |
dan_laguna 1 , spune-mi ti-ai montat până la urmă paravânturi?
Chiar atât de rău dau si de nefolositoare sunt ??? ![]() |
--------------------
laguna 1
laguna 1
- hd 10 kxk
2000/facelift
|
|
fisshu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 21 May 08 From: Hunedoara ![]() |
am si eu o intrebare nu prea are legatura cu topicul se poate pune vreun gaget sa-mi arate consumul sa-mi faca media stiti cum au unele la calculatorul de bord ceva simplu fara bataie de cap
|
--------------------
renault
laguna III grandtour
Ph.1 , 2.0 16v, 2008 140 CP "...don't judge me, you don't even know me"
|
|
coco bm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 7 October 08 ![]() |
intradevar paravanturile arata foarte bine pe masina,la noi se aduc pe comanda din Ungaria si costa undeva la 120 ron perechea,dar vin cu un kit de fixare foarte rudimentar,in sensul ca dupa montare am avut proasta experienta sa imi "ploua"in masina si am fost nevoit sa pun o banda de etansare autoadeziva din cauciuc si parca tot nu erau inchise geamurile etans(asta la fostul meu opel).si acum imi plac,dar nu vreau sa mai am o experienta neplacuta,asa ca mai bine o evit.
intradevar nu sunt originale si de aceea sunt si mai ieftine. This post has been edited by coco bm: 15 Apr 2009, 23:05 |
--------------------
renault
Captur
2018 1.2 Tce
|
|
Johnny78 |
![]()
|
nici cele originale nu sunt OK. deci, mai bine fara...nu suntem in Guadelupa sa ne fie cald mereu.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
astazi treceam prin Arad ,si la semaforul de la catedrala ce vad? O Laguna cu paravant MADE IN GERMANY ,stau si il intreb pe nenea din Laguna de unde le are si cat costa ,bineinteles imi zice :din Germania ,pretul: vreo 20 de lei!!!! aduse de un prieten .Eu unul am zis ca trebuie sa imi fac rost de o pereche urgent ,fiindca imi plac foarte mult , cat despre cum aratau?? erau bestiale .nu erau iesite in afara deloc,cat despre fixare dupa cat am vazut eu era ok.acum poate proprietarul poate va spune mai multe ,atat stiu ca era inmatriculat in Salaj ,poate este membru al acestui forum ,si poate ne da detalii .
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Am eu paravanturi la masina (asa am cumparat-o) si nu sunt o problema sistemele de prindere nu fac probleme si sunt multumit de ele.
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
|
|
soryn_soryn |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 529 Joined: 25 February 09 From: Floresti Giurgiu ![]() |
si eu am paravanturi [sunt de la cea lovita] si sunt multumit de ele[sunt fumator].geamurile se inchid foarte bine si cred ca arata foarte bine lagunica cu ele
Attached thumbnail(s) Imag000.jpg ( Size: 229.56k ) Number of downloads: 856 Imag001.jpg ( Size: 229.37k ) Number of downloads: 935 Imag002.jpg ( Size: 261.33k ) Number of downloads: 914 Imag003.jpg ( Size: 236.62k ) Number of downloads: 895 Imag004.jpg ( Size: 288.21k ) Number of downloads: 885 Imag005.jpg ( Size: 240.14k ) Number of downloads: 308 |
--------------------
renault
laguna
- gr 70 sor
1999/ph 2 1,6 16v
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 September 07 From: Klausenburg ![]() |
Intradevar arata bine si nici nu sunt prea iesite inafara. Totusi puteti detaila un pic la ce folosesc in cazul in care nu esti fumator?
|
--------------------
Renault
Laguna
- CJ 27 BGM
1999 1.6 16V
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Si cu ocazia asta, te-am vazut si pe tine, Sorin
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
deci in concluzie sant bune.citind acest topic de la inceput am zis sa fac un test,asa ca astazi plec cu masina la drum lung,pe la 120 km/h las geamul jos nu stiu cum este la altii dar la mine facea vantul o galagie foarte mare,acu ce sa zic, fiind masina de serie cred ca la toti se intampla acelasi lucru ,doar ca unii nu o recunosc.oricum imi umbla ochii dupa o pereche de paravanturi ,sper sa imi fac rost cat de curand.
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Eu daca deschid geamurile in mers, nu mai pun problema de zgomot. Pun problema de sanatatea mea.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
|
|
Johnny78 |
![]()
|
sunt fumator, si nu pot sa zic ca mi-am dorit vreodata> stau cu geamul deschis la 160 si nu am balamuc in masina. deci...
aerodinamica e suficient de buna sa iti permita deschiderea geamului pana la 180 la ora (bineinteles, nu total) |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Pe mine ma deranjeaza si la 40 km/h. Imi vajaie urechile si racesc. Geamul deschis doar cand stau la stop.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
No comment...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
va salut
imi puteti da ceva detalii despre paravanturi ... mai ales cei care au montat pe masina ... cum se comporta in timpul mersului si eventual orice sfat e binevenit ![]() am vazut doua modele ... care ar fi mai ok ... sau merge pe calea care iti place ![]() paravant heko Laguna_1_Heko.JPG ( Size: 103.4k ) Number of downloads: 233 paravant szatuna Laguna_1_Szatuna.jpg ( Size: 134.88k ) Number of downloads: 207 astept parerile voastre ... multumesc. This post has been edited by deng3l: 19 Mar 2011, 08:23 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
fabyan |
![]()
|
Se comporta bine in timpul mersului, reduc zgomotul cand ai geamul deschis si nu te trage curentul, plus de asta poti fuma cu geamul deschis si cand ploua. Eu sunt super multumit de ele, iar daca gasesc si arata la fel de bine ca si pe laguna1 o sa-mi pun si pe laguna 3
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 21:18 |