Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

[VAND] Dacia Logan Ambition 1.6MPI, 5900 euro, 60K Km, 3.5 ani

vv
post 10 Jul 2008, 18:52
Post #1

dilbert.com

Group: Members
From: Bucuresti

Culoare: Rosu Toreador. Poze... nu pun ca stiti cum arata.

Fabricata cica in decembrie 2004, inmatriculata in jur de 15 ianuarie 2005
are un pic peste 61000 acum; tocma' ce i-am facut revizia de 60k (doar revizia a fost 500E). Pretul (il repet): 5900 euro.

A fost lovita, de mai multe ori sad.gif, dar nu grav (zgarieturi usoare, mai o bara lovita, mai un parbriz ciobit de piatra etc - nimic care sa afecteze structura de rezistenta).
Inclusiv in momentul de fata e zgariata ( intr-o parte din cauza ca nu am fost atent la un stalp de parcare), dar am CASCO... o sa o repar.

Are cauciucuri de vara Michelin Energy (a venit cu montana da' le-am schimbat eu). Daca e interesat cumparatorul, cred ca mai am si Montanele "originale".

Imbunatatiri nu are, e "cum a venit de la mama ei", in afara de consumabile nu am schimbat nimic. La un moment dat i-am pus filtru de praf, dar l-am scos ca se imbacsise si nu am mai pus altul.

Pun anuntul acum, dar nu ma grabesc foarte tare sa o vand.... tre' sa-mi vina masina noua intai, si sa o inmatriculez, deci cam in maxim o luna o sa fiu dispus sa dau efectiv masina.

This post has been edited by vv: 10 Jul 2008, 18:54

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mache2k
post 11 Jul 2008, 09:16
Post #2

Membru incepator

Montanele le mai ai? Cati km ai facut cu ele? Le dai separat? smile.gif

This post has been edited by mache2k: 11 Jul 2008, 09:16

--------------------
Renault Scenic 2005
+
vv
post 11 Jul 2008, 11:00
Post #3

dilbert.com

Putini... nu stiu sa-ti zic exact, dar aproape sigur pana in 1000... sau hai sa zic 2000, desi nu cred. Le-am tinut iarna aceea, in primavara am luat cauciucuri de vara, le-am pus din nou iarna urmatoare (pe principiul ca sunt "mixte" si deci "poate mai bune ca Michelinurile") dar mi s-a parut ca s-au comportat nasol si dup-aia am luat cauciucuri de iarna.

Da, (cred ca) le mai am, sunt la parintii mei, (in alta localitate). Daca esti interesat, s-ar putea sa le pot aduce in cel mult o luna... da' nu le aduc decat daca esti sigur ca le vrei, ca nu am unde sa le tin in Bucuresti.
Nu pot sa-ti dau un pret pentru ele... sincer, sunt vechi, si nu ma lasa inima sa le "vand", asa ca, daca esti sigur ca le vrei, vorbim si ti le aduc - iar in schimb, bagi si tu o donatie, cat te lasa inima, pe http://www.donatiionline.ro/?ong=98&lang=RO

--------------------
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
vv
post 14 Jul 2008, 12:14
Post #4

dilbert.com

Te mai intereseaza Montanele? smile.gif
Masina oricum stiu ca am sanse sa o vand pe Autovit nu aici, aici am pus anuntul "just in case" fiindca e gratis tongue.gif (si sincer, mie nu mi-a facut nici o problema pana acu', nu cred ca un cumparator s-ar tzepui... mai bine iei o masina la care ti se spune din start ce a patit nu una care "a stat doar in garaj"; putine masini cred ca au "petrecut" 4 ani in bucuresti, in trafic, fara sa fie "atinse" ).

--------------------
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 11:09
Dacia