Renault lanseaza primul Showroom 3D Online, info.
![]() ![]() ![]() |
Renault lanseaza primul Showroom 3D Online, info.
cmandrei |
![]()
|
||
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
||
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
M-am jucat putin, foarte frumos sa vezi unde au ajuns site-urile, dar cred ca cel mai important ar fi sa existe un configurator in timp real, sa se vada exact ce inseamna diferente estetice dintre pachetele de optionale, atat in exterior cat si in interior, si multe alte detalii (gen faruri cu interior negru la xenon, sa fie aratat sa stie lumea, jantele, culorile, etc...)
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adimatis |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 20 June 07 ![]() |
vine si asta, nu peste mult. daca s-a facut ceea ce am vazut, nu e asa de greu sa mai adauge niste chichite mici in flash; de fapt am vazut prezentari si mai smechere decat asta, pacat ca nu-mi amintesc linkul.
totusi, dragut. |
--------------------
dacia
logan abs+ 1,4
2007 "Multi oameni confunda un management prost cu destinul!" -
Kim Hubbard |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu am spus ca e greu, dar e multa munca ca sunt multe optionale/versiuni. Eu zic ca asta e esential, pentru ca nu toti stiu ce inseamna fiecare pachet, cum arata, etc...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Frumos. Bravo Renault.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
M-am uitat si eu pe el! Misto! Dar mai e de munca o gramada! De fapt, cred ca greul de abia de acum incepe!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:35 |