Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Boxe usi spate clio 3 cosmopolitan, are fire trase pentru boxe spate?

euroexpert
post 1 Jul 2008, 14:53
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut! Mi-am cumparat de curand un clio 3 in 5 usi si varianta mea de echipare nu are decat boxe pe fata. - 2 x 15 w. Pe spate sunt spatiile goale destinate boxelor . As vrea sa stiu daca am deja trase fire si pe spate pentru boxe. Cred ca nu ar fi o operatiune complexa de montaj daca ar fi deja instalatia. multumesc

--------------------
xxx xxx xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
roty
post 2 Jul 2008, 19:30
Post #2

Membru autentic

Au scos clio rs cosmopolitan? biggrin.gif tongue.gif

Sanse bune sa fie trase firele (ii costa mai mult sa nu puna fire, alta linie de asamblare etc)...

--------------------
Renault Clio 3 2006, 1.4 16V
Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
+
euroexpert
post 9 Jul 2008, 14:32
Post #3

Membru incepator

Salut si multumesc ptr reply!
Razi de mine... Nu au scos RS Cosmopolitan, dar Cosmopolitanul asta ca dotari era exact ce-mi doream - masina fara multe airbag-uri (2), fara ABS, fara ESP si un pret excelent. Am mai primit cadou alarma Cobra si presuri Clio 3, care se potrivesc perfect. Pret factura: 10 407 Eur cu TVA. smile.gif Oricum cam acestia erau banii pe care ii aveam acum si, altceva, ce puteam sa-mi iau? (normal ca erau variante, dar eu zic ca am ales-o pe cea mai buna).
Spre exemplu, vroiam sa-mi iau Alfa Romeo 147, 1,6 120 CP. O gasisem in Germania, langa Berlin. Arata impecabil. Cu facelift. Era din 2005, 40 000 de Km, garantie 1 an, dotari full, pret 10 400 eur cu TVA...

- Cand mi-am luat masina am fost in antrepozit la Renault (aproape de Carrefour Militari) si am vazut RS-ul F1 Team - Superb... Maybe next time... biggrin.gif

Deci, apropo de fire, tu zici ca sunt... E greu sa desfaci usile pe spate? Ai facut asta vreodata?

--------------------
xxx xxx xxx
+
herculane
post 9 Jul 2008, 14:56
Post #4

Membru autentic

roty s-a referit la faptul ca ai atasat poza cu un clio rs, iar in primul post ai spus ca ti-ai luat cosmopolitan smile.gif

poza rs + cosmopolitan= clio rs cosmopolitan smile.gif

This post has been edited by herculane: 9 Jul 2008, 14:56

--------------------
Renault Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford - xxxxx Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
+
euroexpert
post 10 Jul 2008, 08:06
Post #5

Membru incepator

Salut Herculane!
Am inteles clar la ce s-a referit Roty... Era o remarca retorica... smile.gif
Oricum, multumesc pentru clarificari.

Cum merge masinuta ta? Am fost si eu tentat de motorul de 1,6 dar m-am gandit la consumul in oras tinand cont ca eu circul 99% din timp in Bucuresti.

--------------------
xxx xxx xxx
+
herculane
post 10 Jul 2008, 09:36
Post #6

Membru autentic

salut, consumul in oras este mare mai ales daca mergi mai "sportiv", adica se invarte pe la 14-15 in Bucuresti. la mers normal 10-12. totusi, am luat motorul asta pentru performante, in primul rand smile.gif

--------------------
Renault Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford - xxxxx Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 23:07
Dacia