Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Inlocuire oglinda retrovizoare

sorinv79
post 30 Jun 2008, 07:40
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna,

stie cineva unde pot gasi o oglinda pentru oglinda retrovizoare sofer. Trebuie sa pun doar oglinda, se pare ca a cazut in timpul mersului. M-ar interesa care ar fi pretul si daca se poate monta usor, eventual chiar de mine? Am vazut ca are si un papuc ce trebuie prins de oglinda (probabil pentru incalzire/dezghet). Astept pareri. Mersi!

--------------------
Renault Clio III Dinamique, 100CP 11.2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
George Paul
post 30 Jun 2008, 07:58
Post #2

Membru autentic

Am patit si eu o mizerie de-asta. Am schimbat-o in final pe CASCO, fiindca n-am gasit una originala la Al Padrino, nici la alte magazine mici in zona Lizeanu.
Eram in concediu si voiam sa plec in voiaj, asa ca am luat provizoriu una din Thailanda, la cam 60 ron. Era ca dimensiuni perfecta (scria ca-i ptr. Clio III), dar conectorul ptr. dezaburire era plasat spre exteriorul masinii, nu spre stalpul usii, ca la cea originala; nu se putea face conectarea, papuceii fiind diferiti.
Am tot intrebat la magazine: "dar nu-i aceeasi oglinda ca la Megane?". Nu stia nimeni. Mie tare mi se par asemanatoare.

--------------------
Renault Clio III 08.2007/Dynamique/1.4/3 usi
Iudelor '89-azi:

Cine-au îndragit strainii
Mânca-i-ar inima cânii,
Mânca-i-ar casa pustia
Si neamul nemernicia.

Cititi ''Doina'' - Eminescu.
+
sorinv79
post 30 Jun 2008, 09:07
Post #3

Membru incepator

m-ar interesa doar oglinda nu toata carcasa; poate stiti ceva magazine in Bucuresti care vand doar oglinda si ce preturi au. Mersi

--------------------
Renault Clio III Dinamique, 100CP 11.2007
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 18:07
Dacia