profiluri, pentru r 300
![]() ![]() ![]() |
profiluri, pentru r 300
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
--------------
-------------
- BUCURESTI
------------- -------------------------
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
banuiesc ca ai pe el igo 8... Iti trebuie alte profiluri (nu sunt la fel pentru igo2006+/miomap 3.3 cu cele de igo 8) pe care le copiezi in content/scheme
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
ok deci se poate.faza e ca nu stiu de unde si mai nasol e ca nu am folderul scheme ca la evolio! daca il creez eu ar merge?am intrat la asus pe pagina dar cu toata engleza mea ma pierd pe acolo...e foarte incalcit totul!
![]() p.s. da am igo 08 This post has been edited by adită: 30 Jun 2008, 16:19 |
--------------------
--------------
-------------
- BUCURESTI
|
|
Alydor |
![]()
|
Daca ai igo 8 trebuie sa ai folderul content unde sa fie si folderul scheme. Daca nu ai folderul scheme il creezi, si pui in el ceea ce ai nevoie
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
adită |
![]()
|
eu l-am creat ,folderul [scheme] si am pus profiluri de la igo 2006! nu a mers
![]() ![]() |
--------------------
--------------
-------------
- BUCURESTI
|
|
Alydor |
![]()
|
pai normal ca nu merge... trebuie profiluri de igo 8.... Ai PM
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 17:19 |