Wrestling, cine se uita?
![]() ![]() ![]() |
Wrestling, cine se uita?
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
Subscriu, UXE
![]() ![]() Eu sunt fan al personajului Orton.. Pacat ca n-a recastigat titlul ![]() ![]() LE: Cam mic fan base-ul wrestlingului pe aici ![]() This post has been edited by Vlad B: 22 Jun 2008, 21:38 |
--------------------
Renault
Clio 3
- PH 86 BAD
2007 // 1.4 Dynamique Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
eu is curios ce e de vazut la acest sport (btw e sport)? Nu de alta da mie imi pare ca e un balet regizat, in care se impart pumni intre niste ciudati
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
ma uitam cand aveam 10 ani pe Italia Uno... acum mi se pare prostie regizata
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Si daca tot e regizat, pe ce criterii se stabilesc castigatorii meciurilor?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
is curios si eu de raspunsul asta
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
QUOTE(aphophis @ 22 Jun 2008, 21:49) eu is curios ce e de vazut la acest sport (btw e sport)? Nu de alta da mie imi pare ca e un balet regizat, in care se impart pumni intre niste ciudati ![]() Poi, uite cam ce ar fi de vazut, dupa parerea mea: spectacol de lumini, sunet (intrarile wrestler-ilor); acrobatii si miscari uluitoare (meciurile); teatru (pana la urma, astia joaca un rol ![]() N-am pus ".", ci doar ";" pt ca sunt sigur ca mi-a mai scapat ceva ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- PH 86 BAD
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
pai daca sunteti curiosi // nu stiti, de ce va mai agitati si de ce il dispretuiti?
La filmele regizate, se stie (mai ales la alea americane) binele invinge.. Ia sa va vad daca ghiciti aici cine castiga... Ceea ce fac aia acolo se numeste entertainment // show // spectacol, nu sport... Am fost fan Taker. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
WWE - tot ce tine de WWE, nimic mai mult
simpatizez mai multi "actori" in frunte cu Jeff Hardy si carcotasilor le subliniez ca E vine de la "entertainment" ... sau "a venit circul in oras" oricum limita dintre real si regie e destul de greu de stabilit "ochiometric" si invit orice carcotas sa ia doar o spinare de podea ... nimic mai mult |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Vlad B |
![]()
|
Acum e draft-ul
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- PH 86 BAD
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Unde le vezi tu asa de repede? io le trag de pe dc dar cam dupa o zi doua...
![]() nu mai spune cine a castigat ca vreau sa aflu cand ma uit ![]() tocmai ce am vazut si eu smackdown-ul de vineri......ce si-a luat-o arbitrul ala Charles ![]() This post has been edited by UXE: 24 Jun 2008, 14:27 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Vlad B |
![]()
|
Pai n-am zis cine a castigat, am zis doar cu cine nu tineam
![]() ![]() Nasol rau cu Charles.. pacat ca nu l-au lasat aia 2 sa fuga ![]() This post has been edited by Vlad B: 24 Jun 2008, 15:00 |
--------------------
Renault
Clio 3
- PH 86 BAD
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
raw apare marti iar smackdouwn apare in aceeasi zi pe la 7 pe torente...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Vlad B |
![]()
|
Ultimul meci din draft e genial! Big Show e.. uau
![]() This post has been edited by Vlad B: 24 Jun 2008, 15:26 |
--------------------
Renault
Clio 3
- PH 86 BAD
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu nu am putut suporta wrestlingul nici macar cand eram mic si-l dadeau pe TNT (noaptea dupa Cartoon Network)...
Cred ca ei stabilesc ce se intampla in functie de popularitatea fiecaruia, etc.., sa scoata cat mai multi bani.. E ciudat ca place la atata lume acest "sport," pe mine nu ma amuza... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Vlad B |
![]()
|
Normal ca pe criterii de popularitate dau centurile. O chestie si mai desteapta: timp de mai multe luni a tinut un personaj deloc iubit titlul, iar cand l-a pierdut a fost un 'boom' printre fani, relansandu-l pe campionul actual si facand multi $$$ pt producatori
![]() Ca marketing, entartainment, sacrificiu, rating-uri nu exista show mai tare. O spun numerele. |
--------------------
Renault
Clio 3
- PH 86 BAD
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Eu de cate ori imi scapa ochii pe cate-un "spectacol" de wrestling am in fata imaginea americanului tipic: imbuibandu-se cu chipsuri si cola si tipand la idolul din ring cu gura pe jumatate plina de marmelada formata din ce altceva decat chipsuri si cola
![]() 24 Jun 2008, 23:44: QUOTE(Vlad B @ 24 Jun 2008, 23:36) Ca marketing, entartainment, sacrificiu, rating-uri nu exista show mai tare. O spun numerele. Sa fie la ei, acolo ![]() This post has been edited by adip: 24 Jun 2008, 15:44 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
UXE |
![]()
|
ROG SA POSTEZE DOAR CEI INTERESATI DE WRESTLING
SAU DACA AU CEVA DE SPUS LEGAT DE EVENIMENTELE DIN WRESTLING NU AM NUMIT TOPICUL "DE CE NU VA PLACE SA VA UITATI LA WRESTLING" IN CAZ CONTRAR MODERATORII SUNT RUGATI SA STEARGA POSTURILE CARE NU AU RELEVANTA CU TOPICUL MULTUMESC PENTRU INTELEGERE! This post has been edited by UXE: 24 Jun 2008, 16:09 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Da' nu inteleg de ce tre' sa fii asa fascist, pretuieste si respecta te rog libertatea de opinie. Tu ai pus niste intrebari: "cine se uita? avem fani printre noi?". Unii ti-am raspuns NU, si ti-am si zis de ce.
Trebuia cumva sa primesti doar raspunsuri afirmative? |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Vlad B |
![]()
|
E topicul lui UXE si are dreptul sa ceara raspunsuri on-topic..
Eu am incercat sa aduc niste argumente pro-wrestling, totusi ideile fixe se pot scoate greu (nu aduc jigniri la adresa nimanui, ci stiu cat de incapatanat sunt eu, de exemplu ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- PH 86 BAD
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
aveti idee daca, cand, unde poate fi vazut un show wwe in europa (prin apropiere de ro) anul acesta ... am vazut ca au fost (parca) prin italia, germania - e posibil sa ma insel
atentie, doar wwe! adica ... renunt cu placere la 1-2 concerte sa vaz "minunea" live si inca ceva: daca are cineva Twist of fate ... sau stie cineva daca se poate gasi undeva prin Bucuresti ...? This post has been edited by crisolro: 24 Jun 2008, 22:40 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(Vlad B @ 25 Jun 2008, 01:38) E topicul lui UXE si are dreptul sa ceara raspunsuri on-topic.. Man, raspunsul meu a fost cat se poate de on-topic. Dar aparent noi, romanii, avem inca probleme grave in a accepta si opinii contrare pe un acelasi subiect.Daca voia doar pareri pro-wrestling trebuia de la inceput sa formuleze in consecinta. |
--------------------
*
*
|
Vlad B |
![]()
|
Ooooooooof.. Zice "Wrestling, cine se uita?".
- Te uiti? - Da, dar doar din greseala cand derulez canale, si nu-mi place. - Ok, bye ![]() Atat de simplu e ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- PH 86 BAD
|
|
adip |
![]()
|
Pai cam asta am zis si eu, dar am elaborat putin raspunsul
![]() Invatati-va, oameni buni, sa luati in seama si sa respectati si parerile celorlalti, indiferent cat de eronate sunt ale voastre ![]() |
--------------------
*
*
|
UXE |
![]()
|
@crisolro
Twist of Fate s-ar putea sa il gasesti pe DC .. nu stiu daca te ajuta raspunsul meu ![]() Ar fi frumos sa vina si prin apropiere de RO .... sper sa nu ma insel dar parca au fost anu asta si prin UK! ...si inca o chestie: cine ma poate ajuta cu primul cd de la DRAFT ca nu il gasesc ![]() ![]() 25 Jun 2008, 23:47: Ce vrajeala a fost chestia aia de la sfarsitul draftului? ![]() This post has been edited by UXE: 25 Jun 2008, 22:47 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Vlad B |
![]()
|
Pai probabil s-a saturat McMahon sa dea bani de fiecare RAW si.. ai vazut solutia
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- PH 86 BAD
|
|
DrK |
![]()
|
da. vrajeala.. eu astept ziua de maine cu mare nerabdare sa vad noile achizitii SD
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
UXE |
![]()
|
Azi e SD
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
DrK |
![]()
|
deja dwl la el
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
UXE |
![]()
|
sper sa si-o ia edge duminica asta
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:58 |