Parbriz cu/fara senzor ploaie, compatibilitate
![]() ![]() ![]() |
Parbriz cu/fara senzor ploaie, compatibilitate
iglu |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 10 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / 1.8 16V
|
|||
george_moga |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 9 December 06 ![]() |
Salut.Sunt in aceeasi situatie cu a ta.La ce pret ai gasit parbrizul??Al meu e fara senzor de ploaie.
|
--------------------
ex Dacia / Renault
ex LOGAN/ Laguna
2004 LAUREATE/2002 EXPRESSION
|
|
iglu |
![]()
|
Pret parbriz fara senzor, clar sau colorat: minim 600 RON.
Pret parbriz fara senzor, atermic sau heliomat (nu sunt convins inca de faptul ca e unul si acelasi lucru): minim 900 RON. Preturile de mai sus includ manopera. La reprezentata, atermic fara senzor de ploaie costa 2500 RON fara manopera. ![]() Despre cele cu senzor, nu stiu preturi. Stie cineva unde pot gasi Pilkington OEM cum este cel original de pe masina? |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / 1.8 16V
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
parbriz heliomat fara senzor ,undeva la iesirea din Targoviste spre Manastirea Dealu,600 de lei ,montaj inclus ,am intrebat eu..
|
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu am dat acum 1 an pe el, in constanta, 500 ron cu tot cu montaj... e modelul pt senzor, dar am acoperit zona pt senzori cu o banda de o aveau baietii acolo si nu se observa nimic.
|
--------------------
-
-
-
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
nu stie nimeni cat costa parbrizu heliomat de preferinta pilkington sau ceva serios nu turcisme?
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
iglu |
![]()
|
Ba da: 900 RON, Sekurit, la Ager. Pilkington nu am gasit nicaieri. Doar la comanda, dar nu mi-au mai spus pretul.
Si revin la problema mea: sunt trase legaturile in cablajul masinii si pot pune parbriz cu sensor? Mai trebuie sa schimb ceva? Sau pun tot cum a fost? |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / 1.8 16V
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
na ca iar mi-am luat-o.. una bucata piatra in parbriz... urmarea... trebuie schimbat... am intrebat la un centru care se ocupa cu din astea si au zis ca atermic si cu senzor de ploaie/lumina se duce pe la 1100 ron cu tot cu manopera....
intrebare de baraj... daca masina e in garantie trebuie mers obligatoriu in service renault?... chiar daca e doar parbrizul? |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
normal, pierzi garantia la parbriz. Fiii serios, doar e Renault, risti sa pierzi garantia si la suruburi.
Schimband orice piesa in service neautorizat modifici negativ karma renoului tau, in caz ca nu stiai. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Bibanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 19 September 07 From: Bucuresti ![]() |
pai nu poti sa-l schimbi pe "casco"?
|
--------------------
exRenault, Toyota
Camry
- B11xxx
2020, Hybrid 2.5/218cp
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
ba da... pe casco il fac.... doar ma gandeam ca va dura mai putin asa... oricum.... tot la renault ma duc pana la urma... si asa am experienta in domeniu... la logan un parbriz... la megane 2 bucati... si acum iar....
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
Bibanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 19 September 07 From: Bucuresti ![]() |
e mai bine la R., nu pierzi nici garantia, pui piesa originala, iar cu ghinioanele.....noroc in dragoste inseamna! (ca sa facem si haz de necaz!)
|
--------------------
exRenault, Toyota
Camry
- B11xxx
2020, Hybrid 2.5/218cp
|
|
budyspy |
![]()
|
ce nu te omoara, te intareste!!!!! Group: Members Posts: 88 Joined: 16 August 07 From: slobozia ![]() |
salut. pe mine la slobozia m-a costat un parbriz "verde" (simplu), cu tot cu manopera si aceea substanta folosita - 8,5 mil. am o problema intrucat inainte am avut heliomat. E mai bun acesta pt deterctorul radar, care are o raza mult mai mare de actiune. dar la capitolul raze de soare e mult mai slab. asta e! nu le poti avea pe toate.
|
--------------------
renault
laguna II
2007/1,9 dci/expression
|
|
byby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 29 July 07 From: IASI ![]() |
Tocmai am schimbat parbrizul. Am pus un Pilkinton (cu senzor de ploaie) simplu fara heloi si m-a costat 560Ron cu tot cu montaj . 480 Ron parbrizul si 80 Ron manopera. Unul heliomat sdi cu senzor costa 840 Ron(montaj inclus) . Gasiti aici www.gimarom.ro
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 21:33 |