Chedere acoperis
![]() ![]() ![]() |
Chedere acoperis
mojorisin |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 24 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 107 cai alerti
|
|||
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
si eu...n-am reusit sa le fac sa stea lipite.
|
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
La mine-s la fel, dar stau lipite...
Nu s-a gasit nimeni sa traga de ele? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mojorisin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 24 July 07 ![]() |
Am tras de ele. Le-am scos. Le-am bagat inapoi. Ma gandesc ca se pot lipi in pozitia fireasca cu ceva silicon. Intrebarea ar fi:
1.E bine sa le lipesc de caroserie ? 2.Cu ce sa le lipesc? |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 107 cai alerti
|
|
Axe |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
am rezolvat eu, se numeste combimetal, dati bine cu el si puneti greutati apoi peste ornamente timp de o ora, stau mai bine acum decat cand era fata mare !
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Procedura de lipire este sa aveti doua ventuze solide (cei ce monteaza parbrize au) si sa legati o chinga de bagaje intre cele doua ventuze plasate una in fata si una in spate. Astfel chinga va presa pe toata lungimea si uniform bandoul. Pentru lipit...in cazul asta puteti folosi orice adeziv plastic-metal etc.
Bafta si minuni!! |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
John1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 October 05 ![]() |
Mult mai simplu se rezolva cu banda dublu adeziva folosita pentru lipirea diferitelor ornamente pe masina (se gaseste la unele magazine de piese auto). Se curata si se degreseaza f. bine suprafetele, se lipeste banda mai intai pe "cheder" si apoi cu grija se fixeaza pe pozitie si se preseaza (evident dupa ce i se inlatura treptat banda de protectie). Solutie garantata! Am rezolvat in felul acesta acum 3 ani si e la fel si acum dupa cateva zeci de spalari.
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1,6-16v, 79kW
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
de obicei bada dublu adeziva se usuca si se dezlipeste
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 22:14 |