O parere ..., please!
![]() ![]() ![]() |
O parere ..., please!
Mrija |
![]()
|
||
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Daca iti place masina si pretul e bun cumpar-o.
Sau daca iti place mai mult Laguna si singura problema ar fi consumul ia-ti un diesel, a mea consuma cam 5%. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
chris_b |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 29 May 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Impaca si capra si varza: ia-ti un reno de 1.5 dci
![]() Pana nu demult am condus doar masini fara dotari. Momentan sunt inca in stadiul in care ma bucura la culme fiecare detaliu al Meganului si nu, nu as renunta la ele doar de dragul unui consum mai mic. Sfatul meu e sa incerci sa faci rost de o masina similara opelului si sa o conduci o saptamana. Vezi cum te simti in ea... |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.9 dCi
- CJ 21 BFP
2004 Luxe Dynamique 17", ESP, "Hands free", Audio Connection Box
Ex Logan Prestige 1.6 16v 2007 Ex 1310 Li 2001 |
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea personala este ca nu merita sa dai laguna pentru astra. Laguna merita numai pentru laguna mai noua. Asta e parerea mea proprie si personala
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Vreau sa iau si opelul, nu vreau sa dau laguna
![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
super_robitza |
![]()
|
![]() Menbru autentic Group: Members Posts: 36 Joined: 7 April 08 ![]() |
miemi nu-mi place opelul deoarece:1 scaune de piatra( la toate masinile germane sunt la fel)2 raport pret dotari este cam slabut(adica daca masina este 6000 nici macar ai aer pe ea sau un alt exemplu la noul corsa la a doua varianta de echipare ai ac optioanal si e foarte chioara) si acum un sfat: nu te arunca la prima masina gasita. cauta si tu alte marci mai bine echipate si un pret la cam cat e opelu. si mai sunt multe chestii care nu-mi plac la opel dar am decis sa fac postu mai scurt.ori cum cobori la ceva mai slabut ca confort si trebuie sati dai seama asta.la fiabilitate opelul poate sta bine doar daca:1este bine ingrijit 2 cun iti e norocu cu masina. acum tu decizi asta este doar un sfat si tu poti sa cumperi masina asta sau nu.
![]() |
--------------------
Reanult
Megane
2004 full in poza catelul meu numit rudi(plus la reputatie daca va place)
and a little turtle |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Daca vrei sa pastrezi Laguna si sa iei si Opelul pentru consum, dar nu vrei sa renunti la confort, ia-ti o Astra mai dotata, dar cu aceeasi motorizare.
Nu vreau sa fac flame, la mine in familie s-au perindat vreo 4 masini Opel si sincer parerea generala e ca Opel e o masina "nemteasca" la pret de frantuzeasca. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am avut un Opel Astra din 2002, a fost si la Bursa.
Pot sa zica toti ca nu stiu ce plastice nasoale are sau ca e prea monoton. Mie mi s-a parut absolut bestiala masina. Da, are scaune tari dar mie imi plac pentru ca nu ma doare spatele in ele.Masina aia nu scotea un greieras. In locul Astrei a venit o Corsa.La fel, scaune tari ![]() Concluzie: sunt posesor de Renault, Peugeot si Opel si desi Megane-ul e masina de baza ma incanta la nebunie Opelul! Un mare DEZAVANTAJ: Bagi bani o gramada in configuratia care te incanta! Si dupa ce ai vazut la cati bani iese iti dai seama ca poti sa incerci alt producator! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
super_robitza |
![]()
|
![]() Menbru autentic Group: Members Posts: 36 Joined: 7 April 08 ![]() |
spunene si noua pretul masini. doar din curiozitate. daca e 7,8 mi de euro de ce nuti iei un megane 2 la bani astia. sau megane 1 si mai si ramai cu bani. sau l2.
This post has been edited by super_robitza: 14 Jun 2008, 11:22 |
--------------------
Reanult
Megane
2004 full in poza catelul meu numit rudi(plus la reputatie daca va place)
and a little turtle |
|
Mrija |
![]()
|
3100 E e pretul masinii.
Da, are scaune de piatra care imi displac. Nu scoate un greiere la cei 400000 de km cati ii are, motorul e refacut, turbina schimbata, segmenti, cuzineti etc. Dar nu-mi place cum franeaza, adica ieri i-am pus 2 cauciucuri continental sport noi si intra abs-u prea repede. Nu dispun de mai multi bani, (fie vb intre noi) o iau pt consum si doar pentru distante lungi. Ca in oras papa vreo 8 la cum o calc eu, ca deh, e motorina, laguna, benzinara papa 10. Oricum laguna pare muuult mai comfortabila decat opelul, chit ca e din 98. Dar opelul e mai robust oricum, se vede pe felul in care e creeata masina si la materiale. Ideea e ca, cu benzina, consum extraurban nu pot scoate sub 7.5, pe cand cu opelul am scos 4 si ceva cand am fost la Bucale, in ambele cazuri masina plina. Oricum, eu fac vreo 4000 de km pe luna ( serviciul asta ) si de aceea prefer opelul la consum. |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
400 k km?
![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Posed Opel Astra Classic II.
Posed Megane II BiCorp. Ambele benzinare...Am tot scris eu despre ele...A fost chiar un versus pe forum... Si, oricat imi e de greu, nu ma indur sa dau niciuna din ele, Mrija. Se completeaza una pe alta, din toate punctele de vedere... ![]() BiCorpul (sau cum ii spune multa lume, Shake It) e rasat, elegant, comod. Astra e spartana, robusta, muncitoare si econoama... This post has been edited by Adila16: 15 Jun 2008, 19:28 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Mrija |
![]()
|
Exact cum spui tu adila, si DA, opelul ala are 400k km si nu are un greiere
![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Dupa parerea mea e mult 400.000 km...dar intodeauna zic ca nu conteaza cati km are motorul ci doar cum merge/trage/si consuma...dar sa nu dai acum banii pe opel si dupa aia sa bagi bani in motor...este o parere proprie
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 01:19 |