Check Door Locks, martor aprins
![]() ![]() ![]() |
Check Door Locks, martor aprins
denisCT |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|||
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Cat de tare a tras respectivul de maner, ca nu cred ca sar cablurile alea chiar asa usor? Ca fapt divers, eu avand copil de dus si luat zilnic de la gradinita, blochez usile si geamurile spate din butonul de pe usa, dar copilul, na, nerabdator, cand ajung la destinatie, trage de maner inainte ca eu sa apuc sa deblochez (si in timp ce eu deblochez usile). N-am avut pana acum nici-un mesaj in bord si nici-o problema cu inchiderea/deschiderea usilor, dar de curand am avut ocazia sa fac un test CLIP si singura eroare memorata a fost la "siguranta copii usa stanga spate".
Sistemul nu vede cablul desprins, dar vede daca fortezi incuietoarea cand e blocata. In principiu, o eroare care nu se mai manifesta, se sterge singura dupa un anumit numar de restarturi (128 parca). |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
denisCT incerca sa deconectezi bateria poate asa dispare mesajul.
Vezi in manualul asta ![]() de la pagina 49 la 52 cum se desfac usile din spate. Bafta! This post has been edited by Hackmikey: 5 Jun 2008, 12:19 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
Multumesc mult pt manual, astazi m-am mai jucat la butonul de blocat usile de pe spate si a disparut eroare si a revenit totul la normal
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Citind pe aici am o nedumerire...eu nu am copil mic inca (dar suplinesc eu acest neajuns
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
denisCT |
![]()
|
Acum sa nu renunti la functia aia doar din cauza unui caz izolat ca al meu. La mine a mers si merge perfect, doar atunci a facut faza, din cauza ca era usa semi-inchisa, cred ca e un bug, ceva in genul fazei de la solenza cand daca trageai de maner exact cand descuiai usa, nu mergea. Nu stiu exact mecanismul de functionare, dar mie mi se pare destul de smooth si sa o folosesc in continuare la maxim toate functiile
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Pandeli88 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 21 January 13 ![]() |
Salut! Am si eu o problema: imi apare ''Chek Door Loock'' pe computer dar fara sa am vreo usa blocata sau martorul rosu de usi deschise, aprins!
Stie cineva care este cauza?Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5dci 74 kw
|
|
soryn94 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 24 June 11 From: Constanța ![]() |
Blocheaza/deblocheaza usile spate din butonul de pe usa soferului de cateva ori si o sa isi revina.
|
--------------------
RENAULT
MEGΛNE GrandTour
2.2 , 1.6 16v 2oo6/Expression
|
|
Pandeli88 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 21 January 13 ![]() |
Multumesc soryn94... S-a rezolvat!
|
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5dci 74 kw
|
|
Benzaru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 24 September 07 ![]() |
Am si eu aceeași problema. Mi s-a mai întâmplat in trecut dar si-a revenit după câteva apăsari succesive a butonului de la șofer. Stiind sensibilitatea butonului si preferând sa țin blocat accesul pt. usile din spate permanent nu am mai umblat la el. Zilelele trecute cred ca a umblat baietelul meu la butoane si am din nou problema, dar de data asta nu își mai revine. Din ce îmi dau seama la ușa spate stânga nu se mai aude acel clank, motiv pentru care se deblochează si ușa dreapta. Aveți idee de la ce o fi, si cum s-ar putea solutiona? Multumesc
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilege 1.5 dci 80 CP 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 22:06 |