Intrebare pt cei din Timisoara
![]() ![]() ![]() |
Intrebare pt cei din Timisoara
aqua |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|||
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Vrei o formatie sau cantaret anume?Trebuie sa fie cd,dvd original?
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
poti incerca la audiotim pe bd. Regele Carol I (de la gara de nord urmaresti liniile de tramvai si la prima curba a lor pe stanga e magazinul). sunt cativa instrumentisti sarbi cu care colaboreaza. dar un cd/dvd exclusiv cu artisti sarbi nu am prea gasit nici acolo.in rest e plin dc++ sau retelele caminelor de videoclipuri si mp3 cu muzica sarbeasca.
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
merci. pe dc++ se gasesc intr-adevar dar as vrea dvd-uri, si daca mai sunt si originale e super
au sarbii niste spectacole la ei, se numesc Grand Show, si scot si dvd-uri cu muzica de acolo, mie personal imi plac la nebunie de ex. sasa matic, tanja savic, lepa brena, keba, stoja, nemanja nikolic, etc am aici un ex http://www.yu4you.com/items/en/dvd/item_1457.html dar ies scump daca le iau de pe net ma gandeam ca fiind destul de aproape se aduce pe acolo si asa ceva |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Ma interesez si te anunt cand aflu ceva...ok?
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
aqua |
![]()
|
merci,astept un raspuns indiferent care ar fi
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Mai erau(daca bine imi amintesc) niste mici buticuri ce se ocupau cu muzica in piata de vechituri din Mehala.Dar nu sunt sigur daca mai exista deoarece nu am mai fost de mult pe acolo!
![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 09:19 |