problema geam dreapta fata
![]() ![]() ![]() |
problema geam dreapta fata
punctuletz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 13 November 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) 01062008968.jpg ( Size: 233.04k ) Number of downloads: 206 |
||
--------------------
renault
megane sedane 2
2003
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
SEARCH.....sunt topicuri despre asta pe forum...(macaraua la renault este noua 12 mil ;daca gasesti la dezmembrari piesele pe bucati este cel mai bine).
|
--------------------
------
------
------
|
|
punctuletz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 13 November 07 ![]() |
pe mine ma interesa in special daca trebuie sa iau macara noua...sau gasesc doar cochilia si cablul... si dak nu gasesc.. ma puteti indruma spre un loc de dezmembrari prin bucuresti? help plz
![]() dak nu dezmembrari... macar niste magazine unde pot gasi mai ieftin, nu vreau piesa originala renault.. help ![]() This post has been edited by punctuletz: 1 Jun 2008, 22:44 |
--------------------
renault
megane sedane 2
2003
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut, am patit acelasi lucru la geamul stanga fata.
In final dupa ce am desfacut usa si am extraz macaraua impreuna cu ansamblul motor + rotor am descoperit de unde a aparut defectiunea. Cablurile care vin de la macara sunt tensionate la intrearea in cochilia rotorului cu cate un arc. Acest arc este fixat cu un suport de plastic la unul din capetele camasii metalice cu care este imbracat cablul. La mine suportul a alunecat pe camasa metalica ceea ce a dus la detensionarea cablului si la intortochearea acestuia pe rotor. Daca acel suport ar fi fost metalic as fi avut si acum geamul functional. Trebuie sa recunosc ca in masinile astea este bagat mult prea mult plastic si din pacate chiar si acolo unde nu trebuie ![]() O macara noua cu tot cu motor costa 550RON la Dab Auto cu tot cu TVA. Ma aflu in aceeasi dilema: sa cumpar o macara noua sau sa incerc sa o repar pe actuala? Imi este teama ca cea noua are aceeasi eroare de proiectare si o sa ma trezesc mai devreme sau mai tarziu din nou cu macaraua defecta. Iar daca nu o sa cedeze macaraua noua sunt sanse mari sa cedeze o alta macara de pe masina ![]() S-ar putea sa fie mai ieftin sa le repar decat sa le schimb ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:13 |