Ford Ka, noul model
![]() ![]() ![]() |
Ford Ka, noul model
mauru007 |
![]()
|
||
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
- vl
2002/Ghia Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sa speram ca va fi mai aratos decit modelul actual, ca tare uritel este, cit despre poze nu putem fi siguri ca va arata asa.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Foarte originala. Nu seamana cu nimic altceva.
![]() Opel_Corsa_OPC_02.jpg ( Size: 160.36k ) Number of downloads: 321 This post has been edited by BlaueCorsa: 30 May 2008, 20:50 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Ba chiar asa arata.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
fata aduce a peugeot 307 ...
|
--------------------
------
------
------
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ie chinetic dizain d'ala
![]() |
--------------------
D
Logan
- B 48 CUP
2004 Preference 1.6MPI Egee http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
prea arata la fel ca mondeo/focus/fiesta.
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
Eu atata spun....TRAIASCA FIAT....gama de motorizari si designe-ul de FIAT sunt facute.
P.S: motoru de 1.4 de pe Fiat 500 ABARTH ajunge la 200 cp. ![]() This post has been edited by Gescu: 1 Jun 2008, 22:04 |
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.470 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Unde ai gasit tu informatia asta? O ajunge dar cu presiune mare in turbina si fiabilitate scazuta...
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
E un Panda cu o caroserie desenata de Ford..
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Oricum fata de cum arata in momentul actual orice schimbare e binevenita. Pacat ca o sa ajunga toate masinile sa arate cam la fel.
|
--------------------
Ford
Focus
- vl
2002/Ghia Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
|
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
fata 307
spate corsa bine ca nu l-au facut si pe asta sa semene cu focus si mondeo care modelel noi sunt f asemanatoare intre ele nu au imaginatie .... |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
se promoveaza o imagine demarca in care mai toate masinile trebuie sa semene. nu stiu de ce va mira
![]() ex. Koleos-Clio 3; Laguna 3 - Megane 3 (fata) |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca intr-adevar asa va arata, mi se pare mult mai reusita versiunea initiala, in afara de faptul ca nu mai e in pas cu moda(la design).
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Aceeasi opinie. Ca place sa nu, Ford Ka initial avea "ceva". In aceeasi situatie se afla dupa mine si Renault Twingo cu vechea/noua generatie.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
La Twingo e si mai si....Vechiul model era superb, a declansat o adevarata nebunie in Franta la vremea lui, sa vedem daca noul model va prinde la fel de bine... eu nu cred...
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
ala e modelul de brazilia
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
tot urata a ramas
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
traffictours |
![]()
|
E un fel de Ford Fiesta mai mic...in ceea ce priveste vechiul model pot sa spun ca e o masina foarte reusita, am venit din Germania cu 160 la ora pe tachograf cu un asemenea exemplar-probabil in realitate nu avea atat- si e adevarat am rulat doar pe portiuni limitate cu viteza asta...Mie imi place ca masina de oras, e foarte nervoasa si e si fiabila din ceea ce vad eu din proprie experienta...
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Aveai tahograf pe Ka? Sigur?
http://dexonline.ro/search.php?cuv=TAHOGRÁF This post has been edited by IsNa: 4 Jun 2008, 13:26 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
traffictours |
![]()
|
M-am referit generic la instrumentul de inregistrare al vitezei, adica vitezometrul. Ori n-ai inteles despre ce e vorba, ori vrei sa faci pe desteptul, ambele variante vor fi ignorate de catre mine in continuare.
TAHIGRÁF s.n. 1. (Mec.) Aparat înregistrator de viteze. 2. Tahograf folosit la întocmirea de planuri și hărți topografice. [Var. taheograf s.n. / < fr. tachygraphe, cf. gr. tachys – rapid, graphein – a scrie]. This post has been edited by traffictours: 4 Jun 2008, 13:53 |
--------------------
BMW
-
-
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Ca sa fim rigurosi (desi stim despre ce ai vorbit), ala de care zici tu e un tahometru (adica: masoara) si nu un tahograf (adica nu marcheaza pe un suport permanent rezultatul masuratorii).
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
traffictours |
![]()
|
Asa este, dar era vorba de Ford Ka, pe un forum, nu la vreun examen despre instrumentele de masura, in general se prinde ideea si se merge mai departe, dar ma rog, daca unii vor sa iasa in evidenta...eu nu am timp de asa ceva....repet, a fost o denumire generica si bineinteles ca toata lumea a inteles despre ce era vorba, nici macar nu era ceva foarte important, era o discutie, parere pe forum...
This post has been edited by traffictours: 4 Jun 2008, 14:13 |
--------------------
BMW
-
-
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
cre'ca asa.....
|
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 17:47 |