eroare 247 Tablou de bord
![]() ![]() ![]() |
eroare 247 Tablou de bord
rino |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|||
rino |
![]()
|
revin cu o intrebare:
Care este procedura de schimbare a uleiului, pentru ca eroarea asta apare la scoaterea uleiului vechi. Calculatorul sesizeaza lipsa acestuia si memoreaza eroarea de mai sus. Altfel spus: care e procedura astfel incat sa pacalesti computeru sa nu mai memoreze eroarea. This post has been edited by rino: 20 Mar 2009, 19:35 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
Cam ciudat. Ultimul schimb de ulei l-am facut la cineva in curte de la reno si schimbul s-a facut ca la orice alta masina. Si nu s-a memorat o astfel de eroare. Eu totusi sunt de parere ca vine din alta parte eroarea asta si nu de la schimbul de ulei care nu a fost facut in service renault. Ca se face la fel schimbul, se desface sub masina "surubul", se scurge vechiul ulei, se schimba filtru, se toarna noul ulei si gata.
This post has been edited by Ryk: 21 Mar 2009, 00:14 |
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
rino |
![]()
|
Da ... in fine... are cineva tutorialul de schimbare a uleilui din Dialogis sau similar in format pdf?
In alta ordine de idei ... de unde ar putea proveni? (daca nu de la schimbul de ulei) |
--------------------
Renault
Megane
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Chestia cu schimbatul in curte si gata nu e valabila. Dupa cum se stie, la Megane daca se depaseste numarul de km sau de luni iti afiseaza si computerul mesaj in acest sens.
La Megane 2.1 cum am eu, procedura de resetare e simpla si descrisa pe forum foarte clar. La Megane 2.2 din cate stiu eu nu s-a descoperit inca modalitatea de resetare sau de intrare in test mode, suspicinea fiind ca se poate numai prin conectarea calculatorului. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Ar trebui sa iti apara si in bord depasirea intervalului de service.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Razvand |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 11 August 07 ![]() |
Eu am megane 2.2 iar cand mi-a aparut mesajul cu Service due , am tinut apasat cateva secunde pe butonul de CB si sa resetat.
|
--------------------
Renault
Talisman/ Clio 4
2017 1.6 dci/1.5 dci
|
|
rino |
![]()
|
completez cu: schimbul de ulei l-am facut totdeauna inainde de termen sau km.
Exista vreun pdf cu procedura de schimbare ulei? |
--------------------
Renault
Megane
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
dar aici nu cred ca legatura vine de la resetarea sau neresetarea intervalului respectiv.
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 15:53 |