Pt posesesori 1.8 16v Privilege cu Esp si Cruise, "ciudatenii"
![]() ![]() ![]() |
Pt posesesori 1.8 16v Privilege cu Esp si Cruise, "ciudatenii"
naighba |
![]()
|
||
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 3 GT 2.0T 4Control
2008 Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|||
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
treaba cu pedala de acceleratie este confirmata de toate lagunele in care am urcat vreodata, indiferent de motorizare as zice eu am sesizat acest prag la sfarsitul cursei pedalei de acceleratie
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
1. pragul ala e un contactor care, odata apasat anuleaza cruise control si te lasa sa accelerezi
2. daca nu scoate zgomote suspecte sau nu are scurgeri, presupun ca e ok. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu are rost, masina cand o cumperi o sa primesti sau cumperi depinde de dealer si numere provizorii pe 1 luna sau poate pe mai mult care au asigurare...sunt omoloagele numerelor rosii de la noi..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
naighba |
![]()
|
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 22 May 2008, 14:47) Nu are rost, masina cand o cumperi o sa primesti sau cumperi depinde de dealer si numere provizorii pe 1 luna sau poate pe mai mult care au asigurare...sunt omoloagele numerelor rosii de la noi.. numere provizorii in Franta......nu prea am vazut ce sa zic....doar sa ma plimb eu 2 zile pe la prefectura....sa astept alta carte gris.....sa imi fac alte numere....sa fac asigurare pe acele numere.....bani si timp irosit inutil. Vanzatorul mi-a sups doar ca imi poate face alta carte gris (certificat de inmatirculare) ...ceva special pentru Expot...VWE Export....ceva de genul.....dar e o varianta "neconventionala"....aici se bareaza certificatul se scrie pe el vandut la data de ...lui x-ulescu....si cam atat...factura, contract vanzare cumparare.....si eu mai pot circula 30 de zile cu acel certificat barat....cu conditia sa imi fac asigurare |
--------------------
Renault
Laguna 3 GT 2.0T 4Control
2008 Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da, ai dreptate....am confundat cu germania....in Franta asa este..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 20:14 |