captor presiune?
![]() ![]() ![]() |
captor presiune?
zonga |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 8 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
2005
|
|||
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Care anume captor de presiune, ca cel putin doi imi vin in minte: senzor de presiune ulei, captor de presiune de pe instalatia de freon?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
zonga |
![]()
|
am facut o comanda pt ceva si am primit in loc captor pentru presiune asta scrie pe cutie , si as dori sa stiu la ce foloseste asta, ca sa stiu pe ce am dat banii sau cel putin pana reusesc sa mi-l schimb
|
--------------------
renault
megane 2
2005
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.382 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mai nene...pai spusne tot...ce piesa anume ai comandat...ca sa ne facem o idee..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
zonga |
![]()
|
am comandata senzor captor arbore cu came si am primit captor de presiune, nu stiu daca au vreo legatura , cred ca ala care mi-a comandata a vazut capor la amandoua si a confundat ca nu imi explic si vroiam sa vad la ce foloseste asta pe care l-am primit
This post has been edited by zonga: 22 May 2008, 14:57 |
--------------------
renault
megane 2
2005
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Captor de presiune are in pneu, pe circuitul de ungere, pe cel de aer conditionat, macar pune o poza cu el.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Traducerile denumirii pieselor sunt de multe ori aiurea. Pune aici codul de pe cutie, ala din 10 cifre, care incepe cu 7 sau cu 8.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
zonga |
![]()
|
momentan nu am cum sa pun o poza cu el, dar care ar sunt alternativele de folosire ale acestui captor de presiune
22 May 2008, 15:11: 8200719629 22 May 2008, 15:29: cod cutie 82 00 719 629 This post has been edited by zonga: 22 May 2008, 15:29 |
--------------------
renault
megane 2
2005
|
|
19vik |
![]()
|
Referinta necunoscuta, nu stiu ce e, pe net am gasit la codul pus de tine asta:
http://www.elitecat.cz/ShowImage.aspx?obr=...PG&tt=Închidere In mod sigur e un senzor de presiune. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Acum poate o iau pe aratura rau de tot dar din cate stiu eu acest captor de presiune atmosferica este de fapt un senzor al ECU si mai este numit senzor de altitudine pentru ca "spune" ECU-lui altitudinea la care se afla masina si in caz de altitudine mare = aer rarefiat ajusteaza presiunea de supraalimentare...aceste lucruri parca le-am citit pe undeva candva dar nu imi mai aduc aminte unde
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Elit l-a pus la "accesorii aprindere".
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
19vik |
![]()
|
Cred ca esti pe aproape. Am gasit: senzor de presiune in repartitorul de admisie. De fapt e un senzor de depresiune.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Captor presiune galerie admisie...
http://www.oscaro.com/fiche.asp?ID_GENERIC...OURCE=NOIDTYPES Mda, asa am zis la inceput dar am zis ca poate zic vreo prostie si mi-am sters replyul... Prin urmare, zonga, ai un senzor de depresiune. PS Merci Vik |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
zonga |
![]()
|
merci pentru raspuns, oricum nu am ce sa fac cu el acum
|
--------------------
renault
megane 2
2005
|
|
19vik |
![]()
|
Ba eu cred ca ai ce sa faci. Parerea mea e ca acel captor nu prea se strica, asa ca mai bine du-te si spune-le ca ti-au dat altceva decat ai cerut si sa ti-l schimbe.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 09:27 |