Probleme rezervor, Probleme rezervor plin
![]() ![]() ![]() |
Probleme rezervor, Probleme rezervor plin
viciuascuns |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005
|
|||
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
Ti s-a mai intamplat si cand era rezervorul mai gol sau doar la plin?
Daca doar la plin e posibil sa fie fisurat undeva mai sus si astfel , odata ce ai mers si a scazut nivelul benzinei in rezervor s-a oprit ... Incearca sa mai umpli odata rezervorul si daca iti face la fel , recomand sa te duci la un service ca nu e de joaca cu asta ! |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
viciuascuns |
![]()
|
Se intampla si cand este mai gol. De fapt, mai mereu este benzina acolo, numai ca in cantitate mai mica. Eram curios sa stiu de la ce poate fi: fisura, cablu ?
This post has been edited by viciuascuns: 15 May 2008, 10:15 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005
|
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
...garnitura la capac la pompa de benzina nu o fi bine fixata sau este ciupita...ai grija cu focul!...da bancheta si capacul din podea spate si vezi pe acolo ce si cum!...altfel urgent la un service!...
|
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
cosrym |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 18 May 08 From: bucuresti ![]() |
se mai intampla uneori ...am patit si eu curand ceva asemanator...am zis ca e spart rezervorul a mai curs putin si apoi si-a revenit dupa toate astea am fost la service unui prieten si mi-a impins furtunul de supraplin(cred ca asa se numeste) pentru a iesit putin de la locul lui...oricum dc nu este de la ce spun eu poate ai altceva si treci pe la service
|
--------------------
renault
clio
2001 bicorp
|
|
viciuascuns |
![]()
|
S-a rezolvat. M-a costat 10 RON.
![]() Garnitura era plina de vopsea si nu etansa bine, iar capacul era strans prost pe filet. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005
|
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
...bravo...
![]() |
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 23:45 |