Pe cand o sa apara si la noi asa ceva?, cunoscatorii stiu de ce....
![]() ![]() ![]() |
Pe cand o sa apara si la noi asa ceva?, cunoscatorii stiu de ce....
Cristi39 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|||
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Salut Cristi,te-am vazut pe forum
![]() Eu zic ca ar fi o idee super sa apara si la noi pe forum asa ceva,dar o sa fie foarte greu dearece la noi omul zice...de ce sa o spal astazi daca maine e la fel (masina ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
Cristi39 |
![]()
|
salut.ma bucur ca esti acolo.referitor la ce spui,nu pot decat sa-ti dau dreptate,dar hai sa nu fim pesimisti.sunt convins ca asa cum suntem noi doi,mai sunt si alti colegi de-ai nostrii,si nu numai, pasionati de detailing.sincer,mi-as dori tare mult sa apara si la noi un astfel de forum unde sa putem discuta si sa schimbam noi experiente in domeniu.cine stie,poate pana la urma....
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si la noi nu este nimic asemanator ... ?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Din pacate nu e nimic dedicat ci numai sectiuni pe la alte forumuri.E drepta ca nici economia si nici producatorii nu ne ajuta,practic sunt foarte putine produse pe piata legate de detailing.Am incercat si eu sa contactez diversi importatori pentru Meguiars,Menzerna...3M dar m-am lovit de incompetenta si nepasarea lor pentru persone fizice...asta e,asa ca m-am orientat in afara tarii si am gasim mai mult ajutor.
Dar tot raul spre bine,eu inca sunt optimist ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
Cristi39 |
![]()
|
Dar moderatorii nostrii dragi si mereu pe faza vad ca tac malc.Ei oare ce zic?Asa cum exista o gramada de site-uri/forumuri de bascalie precum piua.ro,nu ar putea sa apara si ceva serios gen detailingworld ??? Ia ganditi-va dragi copii....
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
Nu inteleg care e problema ta....daca vrei detailing...de ce nu iti faci forum propriu? te tine cineva? Eu nu cred... a ,ca propui o noua sectiune, aia e altceva...
Dragi copii daca ar fi ceva detailing world ar fi 10 useri cu totul. ia ganditi-va deci voi... |
--------------------
a
a
a
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Repet si eu...nu inteleg abordarea ta Cristi39...din felul cum pui problema
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
DRD |
![]()
|
E hai acum sa nu interpretam dorinta lui Cristi ca pe o problema,el s-a exprimat oarecum cu frustrare deoarece altii au si noi nu aveam o sectiune dedicata detailingului,e drept ca si la noi s-a discutat despre cum spalam masina,unde polisham dar pe posturi izolate,dece o sectiune dedicata zic eu car ar fi bine venita...sa vedem ce zic si colegii.
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
daca asta vrea, se putea exprima altfel, nu crezi?
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Cristi39 |
![]()
|
nu inteleg de ce sariti asa?? v-am jignit cu ceva domnilor(domnisoara) moderatori??? sau nu m-am facut bine inteles in ceea ce doream sa spun?daca e asa,mea culpa.Nu are rost sa repet sau sa traduc ceea ce doream de fapt.a facut-o DRD caruia ii multumesc pe aceasta cale.
11 May 2008, 21:44: si iata ca se poate si la noi,totusi... http://www.magazinpiese.ro/phpBB2/index.php chiar daca e la inceput,merita... This post has been edited by Cristi39: 11 May 2008, 21:44 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Cristi39 @ 12 May 2008, 01:45) nu inteleg de ce sariti asa?? v-am jignit cu ceva domnilor(domnisoara) moderatori??? sau nu m-am facut bine inteles in ceea ce doream sa spun? Eu cred ca ai fost cam violent in limbaj, in special pentru cineva care presupun ca nu cotizeaza financiar sau altfel pentru mentenanta forumului. De ce crezi ca sunt obligati moderatorii sa te bage pe tine in seama, mai ales cand tu pui problema la modul ala? Ii platesti cumva si ei nu isi fac treaba? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Cristi39 |
![]()
|
ai perfecta dreptate.asa e,am folosit un limbaj-nu as zice violent- mai aspru iar pentru asta imi cer scuze.dar hai totusi sa discutam si aceasta posibilitate pe care am expus-o mai sus,nu crezi ca ar fi mai bine decat sa ne "mustruluim" la nesfarsit???
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Ei da, nu este bine sa te usurezi contra vantului daca ai costum gri !
Acum ... lasa-l sa se usuce, ca de spalat este mai greu ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Cristi39 |
![]()
|
asa ady,ca tot veni vorba de detailing,mersi pt sfatul cu spalatul.poate in cele din urma discutam si despre problema.ce zici? da si tu o parere daca tot ai scris in topicul asta,lasa dojenile,sau o tinem langa asa?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Cristi39, eu iti inteleg intrebarea.
Parerea mea ? Aceasta sectiune ar fi complet inutila. Tu si inca 2 vor scrie, restul vor fi intrebari gen "Unde-mi spal si eu masina ?" Poti sa faci un topic totusi despre asta si vezi cat de activ e, macar de control, si apoi sugereaza o noua sectiune. Eu unul cred ca deja sunt mult prea multe sectiuni pe acest forum, unele abia ca vad un topic pe saptamana... Plus ca, multe sectiuni inseamna prima pagina plinaaaa, eu am monitor maricel si tot fac scroll ca nebunul sa ajung in josul forumului... Deci pe scurt, nu are rost. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Cristi39 |
![]()
|
se poate sa ai dreptate.probabil ca inca la noi nu este momentul pentru discutii despre detailing auto.probabil ca inca nu a venit vremea pt asa ceva.pacat...a fost o incercare,se pare,nereusita.
ceva in genul asta http://www.magazinpiese.ro/phpBB2/index.php This post has been edited by Cristi39: 12 May 2008, 15:05 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu te opreste nimeni sa faci totusi un topic...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 08:00 |