sunt NOU si am nevoie de ajutor, un mic regret
![]() ![]() ![]() |
sunt NOU si am nevoie de ajutor, un mic regret
mvmihai |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane II
2008 manager
|
|||
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu afecteaza garantia. Poti sa o instalezi linistit.
Bafta cu masina! |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
off t. :
Din ce an esti fabricat de esti nou? ![]() on t: Cred ca nu afecteaza garantia daca o pui originala si nu se vede, sau daca o montezi in service. |
--------------------
renault
espace
- bulgariax4
2.2
|
|
greenux |
![]()
|
![]() Uta, uta cu Meganul... Group: Members Posts: 131 Joined: 9 October 07 ![]() |
Gandeste-te daca iti trebuie neaparat sa dai o gramada de bani pe cotiera. La Manager nu este tapiteria inchisa la culoare, asa ca o cotiera bej crezi ca ar da bine? Cum vrei....Succes!
|
--------------------
Renault Megan Sedan
Manager Diesel de 105 cp
- B-xy-xxx
2007
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Bine ai venit pe forum si sa stapanesti sanatos masina!
Dupa cum vezi si eu am manager. Dupa 10 luni de cautari pe la dezmembrari am gasit cotiera pe care mi-au instalat-o baietii acolo, intr-o curte, ptr 30 ron - nu am mai vrut eu sa stau sa ma complic. Iti pot zice de pe acum ca o cotiera pe negru este o pasare extrem de rara. Mai exista insa varianta de a o achizitiona de la IPSO cu vreo 950 ron - eu am preferat sa nu dau insa, banii astia. Stai linistit in ceea ce priveste garantia - nu are nicio treaba. Cauta pe la sectiunea de "modificari si imbunatatiri" - este acolo un topic dedicat! Multa bafta! ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 01:08 |