Electica sau Inductie?, Plita incorporabila
![]() ![]() ![]() |
Electica sau Inductie?, Plita incorporabila
Kr3atorU |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|||
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Inductie clar. Am de ambele. De montat o poti face si tu cu putina atentie. Si da, merge orice vas metalic. Sunt recomandate insa cele cu fund gros, care sunt concepute pentru plite cu inductie, dar asta nu inseamna ca nu-ti merge cu ibricu de la bunica.
![]() Iti doresc succese maxime cu renovatu si rabdare multa... stiu cum e ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Inductie, are mai multe avantaje fata de plitele 'clasice'. Daca iti iei una 'home use' sa te uiti sa fie cat mai puternica in Kw.
De folosit se prefera cele cu fund tip sandwich (5 mm inox-aluminiu-inox). Pe majoritatea e o 'iconita' pe fund care iti arata ca e destinata acestui tip de masina de gatit. |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Iar am nevoie de ajutor.
![]() Am ajuns in stadiul in care trebuie achizitionata plita, dar este o problema: nu gasesc pe nicaieri ![]() Imi puteti spune pe unde sa gasesc? Sunt din Alba Iulia, dar daca ma puteti indruma si prin imprejurimi: Sibiu, Cluj, Deva. Suma alocata este cuprinsa intre 1800 si 2200 lei. Pe net am gasit sa comand, dar parca as vrea sa o vad si sa o "tactilez" inainte de cumparare. |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
In Sibiu incearca la Flanco, pe Sos. Alba Iulia vizavi de McDonald's.
Bafta! |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Oricum, sa nu iei din Metro sau alte magarii d'astea mari. Daca vrei detalii, da un pm si iti explic amanuntit
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 18:29 |