Zgomot AC Megane II.1 dci
![]() ![]() ![]() |
Zgomot AC Megane II.1 dci
rerecroS |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 28 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005, 1.5 dci 80CP
|
|||
rerecroS |
![]()
|
Un diagnostic "ochiometric" al service-ului Renault este ca defect ar fi rulmentul de la compresorul AC dar nu se poate schimba decat cu tot cu compresor, care costa 25mil.
Ati mai avut problema asta? Chiar nu se poate schimba rulmentul separat? Am vb cu un service care se ocupa cu reparatiile compresoarelor AC si ei spun ca s-ar putea schimba si separat. |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005, 1.5 dci 80CP
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
De reparat s-ar repara daca ar exista rulmentul de cumparat separat...Lucru care la reno nu ai sa vezi....deci..25 milioane ...
|
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Eu am schimbat rulmentul separat de compresor la service dar la celalalt megan - clasic 1.6 16v.pret 2 milioane acum aprox. 1 an.Pe intelegere cu mecanicul.Deci se poate...
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Am eu un compresor care are rulmentul dus si nu gasesc astfel de rulment iar mecanicii pe care ii mai stiu nu au de unde... doar sa gasesc un compresor stricat dar cu rulment bun... Altfel cel putin pana acum (de vreo luna caut) nu am gasit cum sa-l fac sau la cine sa-l fac.
De aceea e cam nasoala treaba... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
rerecroS |
![]()
|
Am vorbit in 2 locuri unde repara compresoare AC si mi-au garantat ca se poate schimba doar rulmentul, numai ca trebuie demontat compresorul.
Pretul pt rulment este de aprox 1.8 mil @dantes - mai mult ca sigur se gasesc si alti rulmenti care sa se potriveasca ca si dimensiuni, nu trebuie sa fie Renault neaparat ca ai vazut ce bune sunt alea ![]() Incearca la www.gesservice.ro , sunt meseriasi in asa ceva. Am vb si eu cu ei si au spus ca se poate schiimba fara probleme. This post has been edited by rerecroS: 6 May 2008, 15:26 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005, 1.5 dci 80CP
|
|
silvius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 8 May 07 From: București ![]() |
Salut,
Am intrat și eu în rândul celor care au probleme cu AC ![]() O fi rămas compresorul fără ungere sau a crăpat? Dați-mi un sfat. 22 Mar 2009, 13:19: Mașina este cea din semnătură. This post has been edited by silvius: 22 Mar 2009, 13:19 |
--------------------
Renault
Megane Bicorp; Clio III
2003 1,5dCi 80CP; 2006 1,4 16V
|
|
MFAdrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 2 January 09 From: Pitesti ![]() |
Salut,
Din nefericire acest zgomot metalic a aparut si la mine.. AC - manual Ar fi interesant sa auzim cum a rezolvat user-ul rerecroS problema Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedane
2003 Pack Authentique 1.5 dci, 82 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 18:18 |