Cunoaste cineva audi-ul cu nr. CT 07 MIN?, Locul bestiilor astea este dupa gratii
![]() ![]() ![]() |
Cunoaste cineva audi-ul cu nr. CT 07 MIN?, Locul bestiilor astea este dupa gratii
cataz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 22 December 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1/ sedan
2005/1.6/privilege
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
no ofence... ai un numar de inmatriculare... telefonul banuiesc ca e langa tine, ce te opreste sa suni la politie?
fata cum se simte? This post has been edited by blak2oo8: 30 Apr 2008, 19:15 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
cataz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 22 December 07 From: Constanta ![]() |
Politia a fost anuntata de cand s-a intamplat incidentul. A fost la medicina legala, declaratii, etc. Dar voiam sa facem publice astfel de informatii sa cunoasca toti langa ce bestii au ghinionul sa locuiasca sau cu cine ne intalnim in trafic, sa stim sa-i ocolim.
Ea este plina de vanatai si rani si cu moralul la pamant. This post has been edited by cataz: 30 Apr 2008, 19:46 |
--------------------
Renault
Megane 2.1/ sedan
2005/1.6/privilege
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt patit stai linistit, am patit-o chiar in cadrul unei unitati de invatamant. Sunt plinele strazile de needucati.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Iar constanteniii. No offence, imi place foarte mult orasul, dar sunt niste specimene pe strazi...
Doar in Constanta am vazut masina cu urme de gloante in tabla. This post has been edited by Laurentziu83: 30 Apr 2008, 20:00 |
--------------------
.
.
.
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
din punctul asta de vedere,Craiova e mai tare....foarte bine ca ai semnalat aceasta intamplare nefericita.daca aveai posibilitatea sa iei si ceva imagini,era si mai bine.puteau fi postate pe site-urile televiziunilor(realitatea,pro tv) barem sa apara chipul bestiei sa-l vada toata lumea.oricum ai facut un lucru bun ca ai semnalat cazul.asemenea specimene ar trebui condamnate la ani grei de temnita.....
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
cataz |
![]()
|
Sunt constantean si iti dau dreptate, din pacate. Avem foarte multe astfel de specimene si nu-i deranjeaza nimeni, doar poate alte specimene ca ei, ca politia....no coment
30 Apr 2008, 20:21: QUOTE(Cristi39 @ 30 Apr 2008, 20:13) din punctul asta de vedere,Craiova e mai tare....foarte bine ca ai semnalat aceasta intamplare nefericita.daca aveai posibilitatea sa iei si ceva imagini,era si mai bine.puteau fi postate pe site-urile televiziunilor(realitatea,pro tv) barem sa apara chipul bestiei sa-l vada toata lumea.oricum ai facut un lucru bun ca ai semnalat cazul.asemenea specimene ar trebui condamnate la ani grei de temnita..... Din pacate nu am fotografii si nici nu am fost de fata, ca nu s-ar fi intamplat toate astea. Dar cu ajutorul colegilor de pe forum, poate il gasim si postam poza si mai multe informatii personale despre acest individ. This post has been edited by cataz: 30 Apr 2008, 20:21 |
--------------------
Renault
Megane 2.1/ sedan
2005/1.6/privilege
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cum a spus cineva mai sus.. ai numarul de inmatriculare si stii unde sta... ce doresti mai mult de atat pentru a lua masuri?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 30 Apr 2008, 20:59) Doar in Constanta am vazut masina cu urme de gloante in tabla. Inseamna ca nu prea te plimbi pe la Bucuresti. Acum aproape 1 an am vazut un Land Cruiser parcat pe langa Unirii cu 3 gauri de glont in portiera soferului. |
--------------------
-
-
-
|
|
cataz |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.1/ sedan
2005/1.6/privilege
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Agata un militian de pe strada si ...descurca-te... de o adresa.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cataz |
![]()
|
Da, o ideie buna. Sa vad ce pot face. Problema este ca nu cunosc nici unul si nu stiu cum or sa reactioneze cand o sa vin cu o astfel de cerere.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1/ sedan
2005/1.6/privilege
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Politia ce zice? ce face?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cataz |
![]()
|
Este in cercetare. Deocamdata nu zic nimic.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1/ sedan
2005/1.6/privilege
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Din pacate pe politia romana te poti pisa linistit, sunt corupti si incompetenti. Dar alte alternative nu ai.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
rtBK |
![]()
|
daca e fiul unui politist s-ar putea sa ai ghinion... daca doar are bani si isi permite o masina mai scumpa atunci ai noroc. ( de vazut reportajul de pe protv.ro cu nenea in bentley care a facut praf 3 masini si l-au luat pe sus politistii )
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(adip @ 1 May 2008, 13:26) Din pacate pe politia romana te poti pisa linistit, sunt corupti si incompetenti. Dar alte alternative nu ai. Exact. Politia constanteana nu era de gasit cand vreo 2 pustani, unul cu un ML si unul cu un audi TT isi faceau de cap linistiti prin centru, probabil erau ocupati cu radarele veiozarite inspre Mangalia. |
--------------------
.
.
.
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
dar in ce zona s-a intamplat ( cartier ) ? ca sa putem sa ne intrebam prietenii daca cineva a filmat sau ceva de genul asta...
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
cataz |
![]()
|
S-a nintamplat in Inel 2, pe strada C-tin Hurmuzache, in fata blocului IV4, pe 29 Aprilie in jurul orei 19,30-20.
Numarul de inmatriculare al masinii este CT 07 NIM si nu MIN cum am postat anterior. Scuze pt eroare, dar este de inteles ca in starea in care era sa nu retina corect numarul masinii. |
--------------------
Renault
Megane 2.1/ sedan
2005/1.6/privilege
|
|
rtBK |
![]()
|
politia ce mai spune?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
Constanta si Craiova au ajuns cum era bucurestiu inainte ... sunt fericit sa vad ca s-a "maturizat" capitala din punctu asta de vedere si revoltat sa aflu ca au aparut alte 2 centre ale mizeriilor societatii !
Am niste cunostiinte la politia din constanta , sa vad daca va pot ajuta cumva ! |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
cataz |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.1/ sedan
2005/1.6/privilege
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu vreau sa fiu carcotas dar nu prea inteleg rostul acestiu topic. Ai numarul masinii, ai o victima cu ceva rani (a fost calcata in picioare la propriu, spui tu) iar politia nu-l gaseste, te-ai apucat tu sa-l cauti? Era pe aici un topic in care cineva spunea ca a fost sicanat de un alt participant la trafic si desi nu au fost martori, victime sau pagube materiale politia l-a gasit p-ala, l-a facut sa recunoasca si i-a facut cadou o hartie (amenda sau avertisment, nu mai stiu). Asa ca daca in cazul ala a facut ceva, mi-e tare greu sa cred ca in cazul unei batai crunte cum o descri tu, cu martori si indicii clare asupra identitatii agresorului, respectiv numarul de inmatriculare al masinii, politia nu reuseste sa-l gaseasca...
pe de alta parte, daca mie mi-ar lua unul fata sau eu stiu ce alta prostie ar face care sa ma supere si as vrea sa ma razbun, fie sa-l bat fie sa-i zgarii masina, oare ce alta modalitate sa-l gasesc ar fi mai buna decat un astfel de topic? PS: e numai o intrebare pe care mi-o pun, nu vreau sa te acuz de nimic... dar personal, daca l-as cunoaste pe posesorul masinii respective, te-as ruga sa-mi spui la ce sectie de politie ai facut plangere si care-i numarul de dosar si as da datele politiei, nu tie. This post has been edited by zax: 4 May 2008, 21:03 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
cataz |
![]()
|
In primul rand, nu am spus ca politia nu-l va gasi, probabil ca da, dar pana acum nu avem nici o informatie in acest sens.
In al doilea rand, nu vreau sa ma substitui politiei, vreau doar sa fac public cazul si sa aflu identitatea agresorului. Nu sunt putine cazurile de agresiuni in care agresorul este cunoscut si au fost mediatizate chiar la Tv si nu a patit nimic, sau cel mult s-a ales cu un avertisment din cauza ca respectivul era fiul nu stiu cui procuror, judecator, etc... De ce crezi ca nu ar fi utila o "lista neagra" a "soferilor" care nu stiu sa-si faca dreptate decat cu pumnul? Indiferent de ce s-ar intampla in trafic, nimic nu justifica un astfel de comportament. In cazul de fata, cand am spus jenat, am exagerat putin. De fapt el voia sa intre in parcare si ea voia sa iasa si bineinteles nu era loc decat pt o singura masina pe straduta pe care se iesea din parcarea respectiva. In mod normal, intai astepti masina care vrea sa iasa si apoi intri. In cazul de fata, cand a vazut ca nu are loc sa iasa, prietena mea a intrat inapoi in parcare, ca sa-l lase pe individ sa intre. Dupa aceasta, el a coborat dinmasina si s-a dus la masina ei si a urmat ce deja v-am povestit. This post has been edited by cataz: 4 May 2008, 16:38 |
--------------------
Renault
Megane 2.1/ sedan
2005/1.6/privilege
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Precum am mai spus, tampitii care sar la bataie in trafic se gasesc oriunde, dar numai la noi pot scapa fara probleme dupa astfel de incidente, in alte parti politia facandu-si treaba...
Recunosc, ii dau dreptate lui zax, topicul nu prea isi are rostul dpdv practic, dar e bine sa mai citim si de astfel de evenimente sa ne aducem aminte in ce tara traim... E una sa te iei la injuraturi cu cineva si sa se ajunga la violenta fizica, intre barbati, etc... Nu ca e normal, dar asta e, se intampla oriunde, in trafic, in baruri, pe strada, asta e viata. Dar sa "calci in picioare" o femeie, mai ales pentru un astfel de motiv, denota o lasitate greu de descris in cuvinte, si o lipsa de educatie, creier, valori morale, etc.. etc.. Nici n-am cuvinte. Sper sa il gasiti pe idiot... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cataz |
![]()
|
Se pare ca individul isi schimba numerele masinii ca pe sosete. Acum circula cu numarul CT 38 GAR. Am verificat la politie si numarul CT 07 NIM cu care circula in momentul agresiunii figura ca nealocat la data respectiva, asa cum apare ca nealocat si numarul cu care circula acum. Masina este un A6. O sa revin cu pozele masinii. Nu vreau sa speculez, dar mi-e teama ca din intamplare a iesit la suprafata ceva mult mai urat.
De la politie nu avem nici o noutate. Se pare ca se misca destul de greoi. This post has been edited by cataz: 9 May 2008, 06:30 |
--------------------
Renault
Megane 2.1/ sedan
2005/1.6/privilege
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai mult ca sigur e ceva in neregula,nu are cum sa apara numar nealocat,ori este masina furata,ori este SPP sau alte servicii(dar nu cred ca faceau aia asa ceva),ori asta e prea smecher si atunci nu cred ca rezolvi mare lucru.
![]() Pistoneaza in fiecare zi politaiul care se ocupa de caz ca sa nu poata musamaliza dosarul! Bafta! |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
rtBK |
![]()
|
sau are pile sus daca face rost de numere asa usor... oare o stire la tv i-ar determina sa se miste mai usor?
This post has been edited by blak2oo8: 9 May 2008, 08:04 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Eu totusi cred ca topicul este util .Trebuie sa invatam din pataniile altora, ca sa ne putem feri si noi de asemenea elucubrati. Si sa luam atitudine.
This post has been edited by Dodone: 9 May 2008, 09:17 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
daca ai poze cu numarul nou, suna si la vreo televiziune, poate sunt interesati de stire, si vreun jurnalist care nu are alte articole intra pe fir...
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:15 |