Monitorizare video, Cine are si cine se pricepe la asa ceva?
![]() ![]() ![]() |
Monitorizare video, Cine are si cine se pricepe la asa ceva?
mmgmarius |
![]() ![]()
|
||
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|||
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Conteaza foarte mult distanta dintre camera si auto. Cateva preturi orientative:
- 1 buc camera video color mai buna e intre 150-200 euro - 1 buc DVR 4 intrari vreo 700 euro La banii astia iti faci casco si dormi linistit. |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
pai am casco... da trebuie sa-l prind pe ala care o zgarie.
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Camera, daca nu e omologata de MIRA, nu e admisa ca proba in instanta.
O vei folosi doar ca sa vezi cine e animalul, nu ca sa il tragi la raspundere. Desi nu e ortodox, dar pana la urma ce mai e, poti sa vezi care e porcul si sa ii faci la fel! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
o alta solutie pe care am vazut-o la cineva a fost sa monteze niste senzori pe masina si in momentul in care cineva atingea masina incepea sa bipaie telecomanda si ii arata exact unde se umbla. Daca vezi masina de la balcon sau geam si asta ar fi o solutie.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
netcity |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 12 November 06 ![]() |
Pentru atata lucru nu merita sa iti cumperi un sistem de videosupraveghere. Mergi la o firma de security sau de detectivi si iti rezolvi problema. Atentie la aspectul legal daca vrei sa filmezi si sa inregistrezi video in loc public !
Dar ... decat sa il dai in judecata, mai bine vezi despre cine este vorba, vorbeste cu parintii, cu copii din cartier, etc. |
--------------------
NISSAN
X-TRAIL
2008 -Trail Elegance -DD - 2.0L dCi 150CP
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
O camera web ar fi o solutie ieftina.
Daca distanta de la geamul tau la masina e prea mare poti instala camera in masina, legata la un laptop alimentat de la bricheta. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
prinde-l tu pe ala pe caseta ca iti zgarie masina, da-l la politie si nu o sa te intrebe nimeni cine te-a autorizat sa filmezi.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
deci zi distanta de la tine la masina
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
mmgmarius |
![]()
|
Distanta de la geam la masina e de circa 5 metrii.
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
E perfect.
Pui o camera web la geam si filmezi. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
da... dar nu se intelege nimic din cauza calitatii. gaseste si tu prin prieteni o camera video mai serioasa cu "nightvision" si las-o sa inregistreze cateva zile.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In urma unei mici altercatii cu un taran, respectiv m-a facut nesimtit, si ca urmare a faptului ca gaseam la una din masinile de la firma cu cauciucurile intepate, am montat, intr-un loc vizibil, ostentativ chiar, o camera de supraveghere!
Am reparat cauciucurile si sa vezi surpriza! Inca sunt umflate! Dar repet, camera se vede din avion! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
am facut asa ceva prin anii 87 cand un vecin tot avea treaba cu anvelopele din parcare, nu numai la masina mea. L-am prins cu o camera Panasonic M7 fixata in geam si cuplata pe LP
apoi am dat spre difuzare filmarea oricui a vrut sa o vizioneze. dupa 3 luni omu' a murit calcat de masina in timp ce traversa strada pe loc nepermis. Deci orice camera video in ziua de astazi poate sa faca asa ceva. In plus mai sunt unele si cu motion detection si poti sa faci si poze. Incearca sa vorbesti cu unul care face filmari pe lanunti botezuri si alte evenimente. sunt sigur ca poate sa-ti inchirieze un utilaj. |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
pharaoh_c |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 25 October 06 From: Timisoara / Arad ![]() |
QUOTE(RADU__ @ 1 May 2008, 18:55) am facut asa ceva prin anii 87 cand un vecin tot avea treaba cu anvelopele din parcare, nu numai la masina mea. L-am prins cu o camera Panasonic M7 fixata in geam si cuplata pe LP apoi am dat spre difuzare filmarea oricui a vrut sa o vizioneze. dupa 3 luni omu' a murit calcat de masina in timp ce traversa strada pe loc nepermis. Deci orice camera video in ziua de astazi poate sa faca asa ceva. In plus mai sunt unele si cu motion detection si poti sa faci si poze. Incearca sa vorbesti cu unul care face filmari pe lanunti botezuri si alte evenimente. sunt sigur ca poate sa-ti inchirieze un utilaj. Sper ca nu te referi ca orice camera poate sa filmeze si pe urma raufacatorul sa fie calcat de masina... ![]() ![]() ![]() Eu asa am inteles.... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2.0T 170CP Lux Dynamique 2007 Renault Laguna 2, 2.0T 170CP Lux Dynamique 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 14:17 |