Mufe suspecte, NU stiu ce sunt
![]() ![]() ![]() |
Mufe suspecte, NU stiu ce sunt
Joky |
![]()
|
||
![]() GPS Cracker-MIO&IGO Group: Members Posts: 83 Joined: 24 November 06 From: Zalau ![]() |
Attached thumbnail(s) Imag039.jpg ( Size: 202.61k ) Number of downloads: 272 Imag040.jpg ( Size: 184.33k ) Number of downloads: 249 Imag041.jpg ( Size: 162.83k ) Number of downloads: 237 |
||
--------------------
BMW
E60 525d
2004, 2.5d, 177cp
- SJ--AZT Ex. Laguna 2 1,9 dci 2001 Grandtour 107cp
Ma grabesc, dar conduc incet si preventiv! |
|||
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Instalația electrică este unică pt toate versiunile de echipare așa că o să existe o mulțime de conectori nefolosiți la modele de la baza gamei. Într-adevăr conectorul alb este la temponat/limitatorul de viteză iar celelalte pot fi de la sinteza vocală, buton esp etc.
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 Privilege 1,8 I 16V
- AG 70 BUB
|
|
Joky |
![]()
|
![]() GPS Cracker-MIO&IGO Group: Members Posts: 83 Joined: 24 November 06 From: Zalau ![]() |
Deci mufa aia gri este de la tempomat si pot sa activez sistemul...daca pun un buton acolo si unul pt reglaje? am mai citit pe forum despre asta si este foarte frumos explicat datorita colegilor...
|
--------------------
BMW
E60 525d
2004, 2.5d, 177cp
- SJ--AZT Ex. Laguna 2 1,9 dci 2001 Grandtour 107cp
Ma grabesc, dar conduc incet si preventiv! |
|
zeusplace |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 13 May 07 ![]() |
salutare
Azi am gasit si eu 2 mufe langa oglinda retrovizoare sus in plafon. Una din ele are tensine de 12v pe ea. Stie cineva de la ce dotare sunt? Eu ma gandesc sa nu fie de la trapa electrica. In schimb eu as vrea sa-mi leg alimentarea la detectorul radar de acolo sa nu mai stau cu firul intins. |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 1.9DCI 88kw
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
b_gabi.........tin sa te contrazic............lucrez la o fabrica de cablaje electrice ( inclusiv pentru renault, dar nu Laguna ) si instalatia electrica este facuta pentru fiecare tip/model in parte cu toate optiunile/dotarile in parte............sunt zeci de tipuri de cablaje electrice de exemplu pentru un Renault Twingo sau Clio ( astea sunt modelele pentru care facem instalatia electrica).
![]() This post has been edited by cridaia: 20 Jun 2008, 10:42 |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
Fubiansky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 23 July 07 From: Arad ![]() |
Am gasit si eu ieri o mufa sub scaunele din fata (cum stai in spate pe bancheta te uiti sub scaun in partea stanga a scaunului undeva pe langa sina).
De la airbag nu poate fi pt ca le am si au alta mufa....sunt modele care au becuri la picioare si la locurile din spate? Eu am varianta de echipare Privilege, poate pe initiale au becuri si in spate. Rog pe cineva care are acea mufa sami spuna si mie ce vine conectat la ea. |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci 120cp 270 Nm
2002 Privilege
|
|
doru07 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 15 November 06 ![]() |
Zilele trecute am gasit si eu o mufa suspecta pe sub masina. Este cam pe la jumatatea masinii (axa fata-spate) si cam in dreptul pasagerului stanga spate (axa stanga-dreapta). Din mufa asta pleaca niste cabluri in partea din spate, ajung intr-o cutiuta care este vizibila dupa roata din spate-stanga si de acolo intra in interiorul masiniicam prin spatele banchetei, in partea stanga. Ce mi se pare ciudat este faptul ca in mufa despre care vorbesc nu pare a veni din partea din fata niciun cablu... m-am uitat in toate partile si nu am vazut nimic...
Stie cineva ce este cu mufa asta? Cu stima. |
--------------------
renault
laguna II
2003 privilege, 1,9DCI, 120CP
- MH 04 GZA
|
|
reno_action |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 9 May 08 ![]() |
Da varianta initiale are becuri la picioare si pentru locurile din spate.
|
--------------------
renault
laguna II
2001.1.9dci initiale
- DJ 81 GFC
|
|
Fubiansky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 23 July 07 From: Arad ![]() |
poti sa faci o poza cu mufele....la mine sunt niste mufe galbene pozitionate langa sina din partea dreapta la scaunul soferului si in stanga la scaunul pasagerului.
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci 120cp 270 Nm
2002 Privilege
|
|
reno_action |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 9 May 08 ![]() |
Momentan masina este in servis.
24 Jul 2008, 20:01: A mea are si scaunele electrice si cel de la sofer are memorie. This post has been edited by reno_action: 24 Jul 2008, 20:01 |
--------------------
renault
laguna II
2001.1.9dci initiale
- DJ 81 GFC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:06 |