Preschimbare permis la Udriste, Ca-n Germania!
![]() ![]() ![]() |
Preschimbare permis la Udriste, Ca-n Germania!
silviumc |
![]()
|
||
![]() Members Group: Members Posts: 317 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2011 Sporty Dynamique TCe 130
|
|||
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Ai scapat ieftin.
Sa speram ca asa va fi si la altii cand "le va veni vremea". ![]() |
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
si eu tot in 4 ore mi-am luat permisul
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Si eu am ramas putin surprins cand mi-am refacut pasaportul, a fost ca si cand m-as fi dus sa-mi iau o paine... Ma rog, daca ti-ar spune sa vii sa iei painea dupa 4 ore...
Si cand mi-am schimbat permisul a fost usor... Ideea e, se poate si sa mearga altfel treburile, trebuie doar putina vointa. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pentru pasaport nou dureaza mai mult?
|
--------------------
.
.
.
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
S-au schimbat multe in ultimul an. Prin 2006-2007 nu stiai unde e capatul cozii care serpuia pana la intrare. Pana ajungeai in fata deja cunosteai cativa soferi, stiai ce vand sau cumpara, problemele lor familiare, optiunile politice...Deh, ce vremuri...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
2006 Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
am ajuns sa ne miram de normalitate....trist....
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Cristi, asta e definitia romanului... Te mira ? In asa o tara, si ceva aproape normal e un standard cu care nu suntem obisnuiti.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 14:53 |