Petrica Americanu', Ati auzit de el? :))))
![]() ![]() ![]() |
Petrica Americanu', Ati auzit de el? :))))
sorin_f39 |
![]()
|
||
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|||
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
A fost mai demult, pe undeva pe acasa, cred. Era bomba de prostie atunci, bomba de prostie a ramas. Daca zice ca e si "american" atunci nu mai mira pe nimeni...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
sergiuhusca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 2 July 07 ![]() |
Prea penibil!
|
--------------------
Daewoo Tico
Daewoo
1998,Tico Sl
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
poate nu erati familiarizati cu repertoriul mega artistului!
http://www.220.ro/Petrica_americanu_Summer...LIP_-71563.html |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
E penibil si de privit ... pe bune, daca ar durea prostia .... asta ar urla de durere .
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
voi va binoclati pe Acasa?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
De postul acasa era parca facut reportajul. Cum a fost el in America si a venit acum sa ne cante, bla, bla...Dar de vazut tot pe net l-am vazut. Imi place mie sa-mi stric ochii in monitor, la 30 cm distanta. Mai bine il vedeam la TV. Sau nu-l vedeam deloc...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Seminteeee cu suplimentttt baiețiiiii.....cand aud vocea lui imi amintesc de '''perrsoanele'' care vand semințe...penibil...dar fiecare e liber sa lalaie si sa-si puna clipurile pe site...
|
--------------------
------
------
------
|
|
Bogdam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 26 April 07 From: Brasov ![]() |
Ce frumos scria pe bara aia:" Petrica Americanu
Cantaret american " Si cat s-a chinuit sa deschida masina ![]() ![]() "va doresc acest buchet de flori" "va doresc sa urcati in masina" ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Bogdam: 21 Apr 2008, 14:04 |
--------------------
Dacia
Solenza
- BV-38-BAN
2003 confort Make your life like toilet paper. Long and useful
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Irecuperabil ...
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Genial cu probleme avute la descuierea masinii
![]() Nu inteleg ceva. Avea cravata cu America, bradulet cu America... Dc a inchiriat masina nemteasca? ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
ce trompeta de om
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 19:11 |