Pro si Contra, Probleme avute in 3 ani
![]() ![]() ![]() |
Pro si Contra, Probleme avute in 3 ani
242949 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 18 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Modus
2005
|
|||
sinmaxus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 6 April 06 ![]() |
Topicul se transforma mai mult intr-o enumerare a problemelor aparute si nu "Pro si contra", dar e totusi util.
Modus-ul meu e imatriculat din Sept 2005, dar am platit extensie de garantie asa ca mai sunt inca acoperit, dar la rulare doar pana in 50k. Probleme aparute: 1. Fisura conducta AC, primavara trecuta. Schimbata pe garantie, ar fi costat vreo 8mil. Dupa ce au pus conducta noua a aparut un greiras, pe care l-au indepartat cu ocazia urmatoarei revizii. 2. Macara stanga fata, la fel schimbata pe garantie. Problema aceasta o are aproape fiecare Modus, din cate am mai auzit a fost si un recall pe tema asta, bineinteles ca nu s-a facut la noi probabil. 3. Bec numar spate ars, schimbat la revizie. Cam asta ar fi dupa 43000 km. |
--------------------
Renault
Modus
2005, 1.5Dci Renault Modus Confort Dinamique 1.5dCi 65CP, 2005
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
32.000km. 1 problema = pilitura.
Nici-o alta. |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Becul ars este o "problema"?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
242949 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 18 April 08 ![]() |
Nu am continuat pentru simplul motiv ca las la alegerea fiecaruia sa traga o concluzie. Amea este ca e o masina incappatoare pt nevoile mele , mai ales ca saptaminal uzez de capacitatea maxima a porbagajului ( rabatat ),fiabila in trafic, usor de manevrat de o marime exact cit imi trebuie pentru oras s-au mici iesiri afara. La sosea s-au pe autobandlasa mult de dorit : 164 Km/h maxim atins ( 1,5 dCi ) motor zgomotos peste 3000 r/m ia insasi, caroseria zgomotoasa la viteze mari si cam pluteste peste 140.
La intretinere destul de scumpa tinind cont de faptul ca numai filtrul de motorina costa o avere, iar la interventii................ sa nu spun, cineva amintea de cum sa schimba becurile ![]() Cit despre garantzie ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Modus
2005
|
|
kadtam |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 17 July 06 From: Cluj ![]() |
La 2 - garantia este 2 ani sau 100.000 km. Am avut si eu aceasi problema, au schimbat in garantie (pe la 30.000) doar rulmentii suspensiei fata. Acum e OK.
La bec - vezi postul meu pe aici, oricare bec se poate schimba in 15 minute, fara sa demontezi bara. Cumperi becul din magazin (Hella, pozitie 1 Leu, H7 18 Lei, H1 7 Lei), iei o surubelnita torx de 20 si cheie de 10, dai jos grila de sub stergatoare si ai acces usor la far. Am 2.5 ani, 37.000 Km, 1.4 benzina. Nicio problema in afara de rulmenti, rezolvat in garantie. Saptamana trecuta am facut revizia la service Dacia (nu Reno!). Ulei Metro Elf 10W40 - 75 Lei 4 litri, filtru de la service - 30 Lei, manopera schimb ulei + filtru: 18 (optsprezece) Lei. Filtru de aer primit de la cineva, schimbat acasa. Deci revizia a 3-a m-a costat vreo 125 lei. Bafta voua! |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2007, 1.9 dci, Privilege VW Golf V, 2007, 1.6
Ford Ka 1.3, 2000 - stare buna, fara probleme, intretinuta DE VANZARE 2200 Euro Toyota Aygo 2005, 1.0 |
|
danmegane |
![]()
|
![]() om cu 3 facultati: educatie fizica si sport Group: Members Posts: 143 Joined: 13 March 07 ![]() |
eu am cu modusul 100540km.. bine il am de la 94500 si tin sa precisez ca nu are nicio bubita. Si nici nu imi doresc
|
--------------------
renault
clio II
2005 1,5 dci-65 c.p. Megan bicorp 2005 expression 1,5dci
Modus expression 2005 1,5dci |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 15:40 |