Dezaburire electrica parbriz!, avantaje si dezavantaje !!??!!
![]() ![]() ![]() |
Dezaburire electrica parbriz!, avantaje si dezavantaje !!??!!
cristiansan7 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 13 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2000
- 4 41 crl
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
QUOTE(cristiansan7 @ 17 Apr 2008, 00:11) Am dezaburire electrica pe parbriz , si am intentionat sa-mi iau un aparat de detectare radar , si mi-a spus vanzatorul ca din cauza parbrizului elecric , detectorul nu functioneaza normal , si mai mi-a spus ca si cu sistemele de navigatie este acelasi lucru ! Este cineva care are navigatie sau detector si a-i functioneaza calumea? Din ce ai descris tu, esti condamnat la solutii scumpe: exista detectoare cu senzorii separat. Senzorii aia se monteaza in bara din fata. Pret: cam 1200 RON. de asemenea un GPS on-board cu antena pe acoperis, undeva la 500-800 de EUR. Detectorul il gasesti la Beltronics, iar GPS-ul pe google. http://www.sigmanet.ro/Panasonic-CN-DV2300N--id4501 de exemplu This post has been edited by Johnny78: 17 Apr 2008, 11:25 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
cristiansan7 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 13 April 08 ![]() |
Merci de informatie , prefer cu banii care ar trebuii sa-i dau pe sistemele astea , sa-i investesc in masina !
|
--------------------
renault
laguna
2000
- 4 41 crl
|
|
Sempre |
![]()
|
![]() Membru veteran Group: Members Posts: 149 Joined: 3 June 07 From: CONSTANTA ![]() |
Cred ca avem aceleasi optiuni pe masini
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 1 phase2 1.6 16v 107
1999 CONCORDE
|
|
foscyucman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 28 February 08 ![]() |
Salut
Am observat ca si eu sufar de aceiasi problema.. Ideea e ca atunci cand merge dezaburirea nu imi detecteaza si cand nu e functionala detecteaza...ia incearca si asa,,,si despre zona fara rezistente am mai auzit si pe altii ca isi pun detectorul acolo,dar stiam ca e undeva in jurul oglinzii retrovizoare centrale...vezi si acolo,,faza acolo ca nu se lipesc ventuzele:) |
--------------------
Renault
Laguna 1
1999, 1,8i 16v, 120cv,Fairway
|
|
doruletz75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 6 October 07 ![]() |
cred ca aceasi problema o am si eu am o laguna din 2000 nu stiu daca are parbriz incalzit , cea ce stiu este ca este atermic adica in mai multe culori problema este ca nu prea merge gps-ul pe laguna mea am avut mari probleme in germania si pe wv caddy din 2006 pe care il am si are parbriz normal merge fara probleme acum nu stiu exact daca am parbriz incalzit cea ce stiu este ca are o nuanta albastra-mov si atat poate ma ajuta careva sa deszlusesc problema sa stiu daca este de la gps sau parbriz , am auzit ca exista antene separat la gps poate iau una cine stie .....
|
--------------------
renault
laguna
2000
- B 75 DRU Cand eram pic imi doream sa lucrez la Dacia Pitesti si sa fac Politehnica si acum......ce vremuri
|
|
foscyucman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 28 February 08 ![]() |
salut...faza cu gps ul e adevarata...parbrizul cu nuanta albastra e parbriz atermic,nu e incalzit doar are o folie intre cele 2 straturi(ccel putin asa am inteles).gps ul tau nu cred ca are nimic doar ca nu capteaza prin parbriz.
Am intalnit aceiasi problema si la altii.gps u are o iesire pt o mufa de antena.iti tre o antena si o montezi in exteriorul masinii undeva. Spre exemplu eu am antena gsm pe cupola spate si oalta antena mai mare radio cupola fata. Grija mare si cu detectorul,aceiasi problema...nu capteaza. |
--------------------
Renault
Laguna 1
1999, 1,8i 16v, 120cv,Fairway
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 20:17 |