Centuri siguranta spate blocate...
![]() ![]() ![]() |
Centuri siguranta spate blocate...
balexe |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 8 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2004, 1.5 dci, 82 CP
|
|||
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Capacele de plastic de prin masina au toate cam acelasi mod de prindere, niste picioruse dublate de cleme metalice, mai mult nu te pot ajuta, dar cu mecanismul vezi aici. Ca idee, centurile pe fata costa vre-o 150 de euro, iar cele din spate ceva mai mult, cu exceptia celei din mijloc.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Nu se mai pot debloca...
![]() Sunt cu pretensionare si s-au blocat ca urmare a unui accident. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
balexe |
![]()
|
Banuiam treaba asta, pentru ca masina are puntea spate noua (schimbata).
Dar chiar nu e loc de nimic? Cred ca pana la urma le voi taia si cu asta basta. |
--------------------
Renault
Megane
2004, 1.5 dci, 82 CP
|
|
V A L I |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 20 September 05 From: BV ![]() |
Eu cred ca se pot debloca totusi dar numai asa... nu ca le vei putea si utiliza (doar asa ..de forma). Vezi de cine sunt facute...
|
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 / 1.5 dci / 65 cai
|
|
balexe |
![]()
|
Pe mine, personal, ma intereseaza sa le deblochez in prima faza, pentru ca am convingerea ca acel greieras pe spate e de la una dintre ele, care sta foarte intinsa (mai ceva decat o coarda de chitara)
|
--------------------
Renault
Megane
2004, 1.5 dci, 82 CP
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
La blocatul in urma unui accident nu m-am gandit. Am citit pe forum ca in acest caz, se distruge si tapiteria in zona respectiva, erau si poze, e adevarat ca la sedan-uri, nu la bicorp. La tine cum sta treaba?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
balexe |
![]()
|
La mine nu este distrusa tapiteria, masina nu are nimic. Sincer sa fiu, nu stiu daca masina a fost lovita grav sau mai putin grav, nu stiu nici macar daca a fost lovita. Dar cand am luat-o, i-am facut o verificare la un service, iar mecanicul de acolo, mi-a zis ca puntea de pe spate este noua. Altceva nimic. Caroseria e buna, nu are chit pe ea, nu se vad diferente de vopsea...
Nu stiu ce sa zic. Cert este ca tapiteria si plasticele pe unde iese centura nu sunt afectate. |
--------------------
Renault
Megane
2004, 1.5 dci, 82 CP
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
e alt mod de prindere la hatcback decat la sedan. la hatch centura iese din stalp nu din placa de deasupra portbagajului ca la sedan
cauta centuri noi cu tot cu pretensionare pe la dezmembrari poate ai noroc. verifica si pretensionarea la centurile fata, ca alea functioneaza dupa ce se declanseaza pretensionarea in cazul unui accident. vezi cate airbaguri (mai) ai, ca pretensionarea e in tandem cu declansarea airbagurilor |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
balexe |
![]()
|
![]() ![]() Glumeam, fireste. Nu pe bune, cum as putea sa verific cate mai am, ca pe diagnoza nu mi-a aparut nimic ciudat la air-bag-uri. |
--------------------
Renault
Megane
2004, 1.5 dci, 82 CP
|
|
ARAMIS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 7 March 07 ![]() |
salutare,
am si yo una problema legata de centurile astea de pe spate...si anume ca le-am luat de curand de la un individ( nu de noi ) si desfacandu-le pana la capat(in sensu de strangere )mecanismul de blocare la impact nu le mai permite derularea.In momentul in care mi-au fost trimise au fost ca si cum ar fi fost "intinse " pana la capat si functionau ... Deblocarea lor se face cumva in momentul cuplarii mufelor care duc la calculator airbag? Mersi anticipat |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- BR - - NKD
2003 hatch 1.5dCi 82>100 HP (Ph1) Authentique
|
|
19vik |
![]()
|
Intrebare scurta: ce se intampla cu rezistenta aia cand pocnesc pretensionerele, ramane la valoarea initiala, sau se intrerupe/distruge si ea?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 00:18 |