Pierdere putere, 1.9 74kw
![]() ![]() ![]() |
Pierdere putere, 1.9 74kw
Bas|cX |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|||
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
dau cu presupusul ca ar fi vorba despre filtrul de motorina care a depasit cei 10.000de km
dupa schimbare as incercat de asemenea niste aditiv, daca valorile injectoarelor au iesit bine inseamna ca nu poate fi ceva foarte grav |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
vezi si tu la senzorul de presiune de pe furtunul dintre intercooler si galeria de admisie
Sa nu aiba vreun contact dezlipit, mai era cineva cu problema asta. Egr sa stii ca funtioneaza de la ralanti(800rpm) pana la 3500rpm, deci...mersul turat nu este un factor benefic pt egr. Nu-i ca la turbina. Si turbina ta nu are nevoie de mers turat, fiindca e cu geometrie simpla. Mai accelereaz-o si pe loc si vezi sa nu fie pedala. This post has been edited by andu911: 21 Mar 2008, 12:45 |
--------------------
-
-
-
|
|
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
am mai observat o chestie ..face dupa viraje sau dupa ce fac stanga-dreapta repede . Am schimbat toate filtrele ..inclusiv motorina ..si la fel ..
![]() |
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|
Fubiansky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 23 July 07 From: Arad ![]() |
Cam la ce turatie iti face figura asta?...s-ar putea sa fie pedala de acceleratie
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci 120cp 270 Nm
2002 Privilege
|
|
ickx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 19 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Curata debitmetrul, la mine asta era cauza.
|
--------------------
Renault
Laguna II Hatchback
2003 1.9 dci 74 Kw cool
|
|
luci2008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 24 December 07 ![]() |
cauza e simpla, motorina proasta si gunoaie in filtru, de la mers tare pe serpentine cu rezervorul aproape gol, am patit si eu acelasi lucru, probabil sau antrenat impuritati de pe fundul rezervorului in filtru si a ajuns la vreun injector. Dupa ce am mers vreo 2000 de km, am scapat de problema de "a da in nas" si masinuta merge ca unsa. Suspectez motorina de la petrom....Apropo, am schimbat filtrul de motorina si merge si mai bine. Deci nu te ingrijora ca trece problema cu motorina buna si filtru nou si cateva forje....
![]() |
--------------------
renault
laguna2
2002 1,9 dci 74 kw authentique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:41 |