Cum se demonteaza diuzele de stropire parbriz, numai merg
![]() ![]() ![]() |
Cum se demonteaza diuzele de stropire parbriz, numai merg
razvangsmm |
![]()
|
||
![]() Membru Mare Group: Members Posts: 125 Joined: 28 July 07 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CLIO
2004
|
|||
bonk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 9 June 06 ![]() |
au niste cleme care trebuiesc apasate cu o surubelnita lata
![]() dar trebuie sa te ajute si cineva care sa traga de diuze |
--------------------
Renault
Megane 1 /1.4 16v
1999
- GJ-05-...
|
|
ionutmar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 9 July 06 ![]() |
bagi ceva subtire si tare (ca o surubelnita lata) sub duza si incerci sa o ridici, insa cauta ceva care sa nu zgarie vopseaua.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
razvangsmm |
![]()
|
![]() Membru Mare Group: Members Posts: 125 Joined: 28 July 07 From: bucuresti ![]() |
multumesc o sa incerc ! inca ceva unde sunt clemele in lateral sau in fata si in spate ?
This post has been edited by razvangsmm: 19 Mar 2008, 14:47 |
--------------------
RENAULT
CLIO
2004
|
|
bonk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 9 June 06 ![]() |
deschis capota ... si pe langa materialul insonorizant ai acces la clemele acelea:)
|
--------------------
Renault
Megane 1 /1.4 16v
1999
- GJ-05-...
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu te ma chinui sa demontezi duzele. Baga un ac , in biluta de la iesire, sa nu fie jeg in ea. Sau scoate doar furtunul din duza, de sub capota si sufla cu niste aer comprimat dinspre duza catre furtun. ( eventual te duci la o vulcanizare , le dai de-o bere la baieti si folosesti compresorul lor. Eu asa le-am desfundat si merg super de niste ani buni.
Gasisem pe instalatie un fel de noroi, nisip, polen...mama naibii, un praf fin de tot, dar sufucient cat sa nu-mi mai mearga stropitoarea. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
razvangsmm |
![]()
|
salut sa rezolvat prima oara am incercat sal suflu cu comresoru si am spart furtunul acum lam dat jos si lam suflat avea un gunoi care il bloca mereu !multumesc se poate inchide!
|
--------------------
RENAULT
CLIO
2004
|
|
w333d |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 16 March 07 ![]() |
vezi ca nu e o rezolvare sa il sufli doar .... eu il tot suflu cu presiune de cateva luni ( cu pauza evident
![]() |
--------------------
Renault
Clio Bicorp Extreme 1.5 DCI
2005 Extreme
- BH07XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() cum am scis si in celalalt topic schimba duzele. This post has been edited by wolfin: 20 Aug 2009, 14:30 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
sego83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 23 June 09 ![]() |
cred ca dupa un anumit timp e nevoie sa se curete toata instalatia, inclusiv spalarea borcanului, cea ce cred ca va lua mult timp, pentru ca degeaba cureti instalatia daca iti va baga mizeria pompita din rezervor, involuntar cand bagi apa in rezervorul spalatorului iti va intra si ceva mizerie, asta e
|
--------------------
renault
clio 2
2003
- tm 11 kyc
|
|
w333d |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 16 March 07 ![]() |
ma gandesc sa brevetez o sita pt bidonul ala nenorocit ... mare teorie nu ar fi dar noah lnea e mare ... ma tot gandesc daca nu am pute sa scoatem mizeriile alea de pe fundu bazinului cu un aspirator ! il lasam sa se usuce complect dupa care bagam cu nesimtire aspiratorul . decat sa il scot afara prin cestiu eu ce metode complicate mai bine asa . orikum eu o sa incerc , sper sa imi si reuseasca .
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp Extreme 1.5 DCI
2005 Extreme
- BH07XXX
|
|
randunel |
![]()
|
impotriva sistemului Group: Members Posts: 70 Joined: 4 March 08 From: Sectorul Agricol Ilfov ![]() |
mai bine umpli rezervorul cu apa si pastrezi 5-6L langa tine sa repeti miscarea. Alimentezi pompa cu furtunul scos (spre exterior, sa curga apa). Si golesti, cu ajutorul pompei, de 2-3 ori rezervorul.
Atentie: pompa alimentata din exterior, 12v direct ![]() Pentru lenesi, operatiune in 2 oameni: scoateti furtunul de la primul suport din capota si il orientati pe parbriz. Colegul din masina tine tras de maneta (sa mearga si stergatoarele, si pompa). Astfel, parbrizul nu va fi zgariat de lamele. Goliti de 2 ori rezervorul si s-ar putea sa nu mai aveti probleme vreo 2-3 luni ![]() Duzele se demonteaza relativ usor, daca nu se descurca cineva le scot eu si le fac poze, sa vada sistemul de prindere. Teoretic, trebuiesc indoite cele 4 aripioare, cate 2 pe fiecare parte. Inainte de a le pune la loc, indreptati aripioarele, sa nu se miste duzele in soclu. Scoateti furtunele din ele inainte de operatiune, desi nu este obligatoriu, e mai mult loc. P.S.: duzele se pot sufla cu o pompa de bicicleta demontata, sa ajungeti la garniturile de cauciuc (sa se muleze pe forma exterioara a lor) This post has been edited by randunel: 21 Aug 2009, 10:56 |
--------------------
Renault
Symbol
2006, 1.5 dCi Land Rover Discovery II 2004, 2.5 TD5
Opel Astra CC 1995, 1.6 16v [de vanzare] |
|
sego83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 23 June 09 ![]() |
daca nu gasesti un om sa te ajute se rezolva cu o bucata de elastic care sa tina maneta, iar stergatoarele le poti ridica
![]() ![]() |
--------------------
renault
clio 2
2003
- tm 11 kyc
|
|
randunel |
![]()
|
impotriva sistemului Group: Members Posts: 70 Joined: 4 March 08 From: Sectorul Agricol Ilfov ![]() |
Ideea cu sita imi surade. Am o sita de la o pompa de benzina, dar cred ca e prea dura pentru pompa asta mica de apa
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
folositi numai lichid de spalat si inchideti capacul bine fara site sau alte bricolaje.
This post has been edited by wolfin: 21 Aug 2009, 12:05 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
randunel |
![]()
|
cand deschizi si inchizi capacul, inevitabil intra mizerie. O sita ar fi utila, nu neaparat necesara.
|
--------------------
Renault
Symbol
|
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
de curiozitate voi cum umpleti bidonasu`? scuturati vreo creanga si aruncati cu nisip sa vedeti daca bate vantu? iti ia 20 sec sa`l umplii de unde mizerie?...
|
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:21 |