Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Teoria conspiratiei dusa la absurd :D

AlexV
post 19 Mar 2008, 11:25
Post #1

Admin?

Group: Admin
From: Bucuresti

Azi la "kiss efm" pe la 11 fara 10, 2 inteligenti discutau despre mahnirea unuia din inventatorii www-ului, privitoare la introducerea de sisteme de urmaririre a activitatii pe internet. apoi unu zice cam asa: am auzit ca sunt baieti destepti care pot sa iti acceseze camera web de la laptop chiar daca acesta e oprit, dar e conectat la net, si cel mai sigur e sa ii scoti cablul cand il opresti. (sa ii scoti mufa in exprimarea lui).

din ciclul, "nu iti lua masina ca ti-o zgarie", ce alte teorii super conspirationiste ati mai auzit? nu clasicele cum ca n-au ajuns americanii pe luna si compania.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ramm
post 19 Mar 2008, 11:39
Post #2

Membru autentic

Group: Members

Pei daca laptopul e inchis cum functioneaza camera? De unde drivere incarcate?
Singura teorie adevarata e aia cu mobilul inchis caruia trebuie sa-i scoti bateria daca te sti cu musca pe caciula.
LE: oricum aia de la kiss efem inafara de a-l imita pe basescu nu au nimic in cap.

This post has been edited by ramm: 19 Mar 2008, 11:40

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
LNG
post 19 Mar 2008, 11:51
Post #3

.

Cei de la kissfm bat campii, si cand vine vorba de IT, 90% din cei ce apar la TV sau vorbesc la radio mananca rahat.
La telefoanele moderne, cele cu OS, aceeasi problema, cum sa mearga microfonu camera, etc daca sistemul de operare nu este incarcat ? Este totusi posibil, daca producatorul telefonului a conceput "shutdown-ul" ca un stand by in care doar ecranul telefonului se stinge dar sistemul de operare inca ruleaza, lucru care poate fi verificat foarte usor de catre un electronist.

--------------------
- - -
+
Lucman
post 19 Mar 2008, 12:00
Post #4

Cogito ergo doleo

Ar mai fi una referitor la inrobirea economica a unei tari pentru a juca dupa cum vrei tu.
Cica se ia una tara subdezvoltata ce detine anumite avantaje: politice, economice, teritoriale, etc. Se ia una persoana din tara respectiva, persoana ce va beneficia de anumite avantaje ulterior. Se fac studii de fezabilitate referitor la dezvoltarea infrastructurii rutiere, se ajunge la concluzia ca tara resectiva e la pamant si are nevoie acuta de autostrazi. Se incepe licitatia unde participa cine trebuie. Se acceseaza din tara X credite de taspe miliarde, credite ce ajung tot in tara X ca plata a contractului. Apoi se renegociaza contractul si se dubleaza, tripleaza, etc pretul initial. Banii ajung din tara X tot in tara X cu un comision ce ramane persoanelor dibace din tara fara infrastructura.

Tara fara infrastructura ajunge la concluzia ca isi secatuieste tot bugetul pe constructia de sosele ce nu se mai termina niciodata. Apeleaza la alt imprumut si tot asa pana cand ajunge in incapacitate de plata.

Dupa ce si-a construit soseaua, ajunge la concluzia ca suveranitatea a fost o chestiune trecatoare, ca populatia traieste tot mai prost deoarece banii din buget nu au putut fi alocati in dezvoltarea invatamantului, sanatatii, etc.

Inlocuiti apoi infrastructura cu modernizarea armatei sau cu securizarea frontierelor si obtineti Big Picture.

Asta cica este o teorie a conspiratiei smile.gif

--------------------
Renault 1.5 DCi 80CP Fidji
Bianchi Super Grizzly
+
Bliss
post 19 Mar 2008, 12:08
Post #5

-

Zeitgeist l-ati vazut? Desi nu e deloc absurd ce se spune pe-acolo.

--------------------
- - -
+
DRD
post 19 Mar 2008, 17:35
Post #6

Membru autentic

From: Brasov

Eu am vazut filme pe net si mi-am si descarcat in legatura cu atentatul de le 9 septembrie,cica e o inscenare masiva....pacat ca si moartea acelor oameni nu a fost o inscenare sad.gif

--------------------
Renault Megane 2 1.5 Dci Comfort Expresion 2004
+
rtBK
post 19 Mar 2008, 22:02
Post #7

Unique like everyone else

stiam ca laptopurile dell au un chip special de la homeland security care trimite din cand in cand un raport cu ceea ce faci pe calculator. Ideea e ca e hardware toata povestea si nici un anti virus nu o sa detecteze ceva suspect si singura solutie este sa desfaci laptopul si sa scoti chip-ul.

This post has been edited by blak2oo8: 19 Mar 2008, 22:02

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
Bliss
post 19 Mar 2008, 22:16
Post #8

-

Am vazut destule Dell-uri desfacute si nu avea nici unul un "chip" in plus.

--------------------
- - -
+
rtBK
post 19 Mar 2008, 22:20
Post #9

am cautat acum stirea pe care o citisem la vremea respectiva si se pare ca au revenit dupa ceva vreme cu " we just found out that it was a hoax" .. sorry pentru dezinformare

--------------------

Trek Valencia
+
MuciX
post 20 Mar 2008, 10:51
Post #10

sunt un om bun

From: când în când

Teoria conspiratiei - Paradoxul informatiei reputatiei:

Aia care dau - la reputatie cu anonim, sunt de fapt mana in mana cu ala care are primeste minus. De ce ati intreba? Pai ca 'dupe" aia presupusul prejudiciat sa se poata vaita pe forum cum ca 'Ia uitati fratilor ce mi-au facut...!!! Auleu ,mi-au agresat reputatiaaaa!!!" In momentul ala apare si remuneratia materializata prin duiosenia celor cu reputatie verde si multa care incep sa dea cu plus in Nenea Prejudiciat, si ca bonus mai arunca si un comment de genul "Daca ti-a dat cu minus... ia plus de la mine."

--------------------
- - -
Un român emigrat este un român salvat.
+
antifizic2
post 20 Mar 2008, 11:49
Post #11

Membru autentic

From: Bucuresti- Romania

nene lucmane teoria aparu inclusiv in dvd-ul venit cu ziarul Capital si totusi nu si a aprins beculetul nimanui numarul de similitudini din teoria prezentata si realitatea unor tari(fie ele si carpato-danubo-pontice) biggrin.gif

This post has been edited by antifizic2: 20 Mar 2008, 11:50

--------------------
renault LAGUNA II / 1.9 DCi 2004 - B-57-LXF
17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
+
A l e x
post 20 Mar 2008, 11:49
Post #12

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Eu am patit o faza foarte, foarte interesanta.

Eram intr-o noapte (pe la 2-3) cu niste amici in masina si imi spune unul din ei "intra putin pe net sa vad ceva". Aveam telefonul de cateva saptamani si nu configurasem netul. Si ii spun "Ma, nu imi merge netul ca am incercat sa-l configurez si nu mi-a mers". La mai putin de un minut primesc SMS de la Vodafone cu configuratie pentru internet. L-am deschis, si apoi mi-a mers netul. Telefonul era in buzunar, nu am cerut configuratia, nu facusem absolut nimic.

Am ramas putin uimit. De unde asa o coincidenta sa primesc la 2 am mesaj de configurare internet, exact la un minut dupa ce am spus ca nu-mi merge ?

Acum, sincer nu m-am obosit prea mult sa imi dau seama ce a fost. Nu detin niciun secret de stat deci nu numai ca nu ar avea nimeni motiv sa ma urmareasca, dar nu ar avea ce afla daca ar face-o. Dar totusi foarte interesant ce s-a intamplat, noroc ca am doi martori sa nu zica lumea ca sunt nebun (ca-n filmul cu Mel Gibson cu teoria conspiratiei). Sper totusi sa fi fost o imensa coincidenta.

Acum inapoi la ce zice AlexV, eu sunt convins ca la cat a evoluat tehnologia, e simplu sa fii urmarit prin laptopuri sau telefoane mobile, pentru ca au baterie, au acces la internet, au camere, au microfoane, daca ar vrea cineva sa le transforme in unelte de spionaj ar putea.

Chestia cu camera web probabil ca vine de la trojanul ala, Sub7, daca mai tineti minte, te lasa sa activezi camera web a "victimei" fara ca el/ea sa stie, bine, dar nu cu compul inchis.

Parerea mea e ca atata timp cat nu am nimic de ascuns si nu sunt persoana publica, nu ma intereseaza problema asta. Daca sunt oameni care n-au viata si ma urmaresc pe mine ce fac, problema lor. Sper doar sa nu apar pe YouTube tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
antifizic2
post 20 Mar 2008, 11:55
Post #13

Membru autentic

From: Bucuresti- Romania

pe timpul gripei aviare vazut oameni care puneau mierle moarte pe trotuarele parcului de pe langa kisellef n-am idee cum se numeste dar ma duceam la birou la 4:30 dimineata si am vazut faza . mi s-a parut lipsit de profesionalism deoarece mergand ulterior prin parcul cu pricina aveai impresia ca exista gripa aviara doar pe trotoare in iarba sau in fl;or sau pe boscheti sau in micul lac secat sin parculet nu existau astfelde cadavre

This post has been edited by antifizic2: 20 Mar 2008, 11:56

--------------------
renault LAGUNA II / 1.9 DCi 2004 - B-57-LXF
17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
+
AlexV
post 20 Mar 2008, 12:11
Post #14

Admin?

Group: Admin

a l e x, bineinteles ca pot fi modificate. acuma daca serei srl iti schimba telefonul sau laptop-ul cand tu nu stii, deja esti cineva si ai ceva de "spus".

oricum un telefon mobil poate fi verificat foarte usor daca comunica sau nu cu reteaua. din cand in cand trebuie sa isi faca reactualizarea si sa transmita ceva. tinut langa un radio sau niste boxe active, se aude o interferenta.

dar ca la un laptop default sa poti sa ii activezi si sa folosesti camera cand acesta este oprit, deja e o utopie. la cat hardware bazat pe software e in device-uri acum, cam greu sa nu iti ruleze si un os si drivere ..... bateria se duce repede in stand by.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
A l e x
post 20 Mar 2008, 12:15
Post #15

Alexe, esti sigur ca faza cu interferenta e atat de precisa ?

Daca trimite datele prin net, nu se mai aude nimic, nu ? Si, eu unul aud interferente in boxe (ca atunci inainte de a fi sunat sau de a primi sms, doar ca nu primesc nimic) destul de des. Vrei sa-mi spui ca nu e ceva normal ?

Faza cu camera cand e laptopul oprit e intr-adevar cam SF, din nou, sunt convins ca se poate dpdv tehnologic, dar vorba ta, trebuie sa fii cineva f. important ca sa se oboseasca cineva.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
ssilviu
post 20 Mar 2008, 12:18
Post #16

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(AlexV @ 19 Mar 2008, 11:25)
Azi la "kiss efm" pe la 11 fara 10, 2 inteligenti discutau despre mahnirea unuia din inventatorii www-ului, privitoare la introducerea de sisteme de urmaririre a activitatii pe internet. apoi unu zice cam asa: am auzit ca sunt baieti destepti care pot sa iti acceseze camera web de la laptop chiar daca acesta e oprit, dar e conectat la net, si cel mai sigur e sa ii scoti cablul cand il opresti. (sa ii scoti mufa in exprimarea lui).

Sa existe asa ceva in standard la orice laptop? Putin probabil. Dar posibil. La fel cum este posibil sa se intercepteze orice comunicatie de pe acest glob. Dar putin probabil sa fie tocmai a ta. Sau chiar daca intercepteaza tot, este putin probabil ca un operator uman sa o proceseze. Cel mai probabil trece prin niste filtre automate si in caz de ceva, se transfera la om. Daca esti un agaric amarat care sta si pierde vremea pe reno.ro e putin probabil sa te monitorizeze un personal uman. Daca ai o functie importanta atunci sansele cresc. Sau daca stai de la serviciu si seful vrea sa vada ce fac angajatii lui icon_mrgreen.gif

This post has been edited by ssilviu: 20 Mar 2008, 12:23

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
rtBK
post 20 Mar 2008, 12:47
Post #17

Alex daca e un telefon mai inteligent cere informatia de la serverul retelei.

Mama isi luase un sony ericsson w850 pe orange, dar fiind pe liber il mai luam si eu ( vodafone ) si dupa 30 de minute sau o ora primeam mesaj cu setarile.
Singura chestie suspecta este ca in urma cu 4 luni cand am luat telefonul iar nu mai erau setarile respective si nici nu am mai primit vrun mesaj smile.gif.

--------------------

Trek Valencia
+
Solon
post 20 Mar 2008, 12:53
Post #18

Membru autentic

Probabil ca cei de la companiile de telefonie mobila au un sistem de observatie a terminalului folosit si in iti trimit datele necesare conexiunii la internet in speranta ca vei fi tentat sa le folosesti. Adica sa le dai lo bani!
Acum 2 saptamani mi-am schimbat telefonul. Telefonul schimbat avea setari de net pe el. La aproximativ 30 minute dupa deschiderea celui nou am primit mesaj cu noile setari pentru net.
De aia zic ca sigur exista un sistem care identifica terminalul folosit!

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
A l e x
post 20 Mar 2008, 13:32
Post #19

Eu inteleg ce spuneti voi, dar chiar la 2 noaptea si chiar cand despre asta vorbeam ?

ph34r.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Bliss
post 20 Mar 2008, 13:34
Post #20

-

Nu ai incercat sa accesezi o adresa inainte de a primi setarile respective?

--------------------
- - -
+
Lucman
post 20 Mar 2008, 13:47
Post #21

Cogito ergo doleo

QUOTE(Solon @ 20 Mar 2008, 12:53)
De aia zic ca sigur exista un sistem care identifica terminalul folosit!
*

Sistemul exista. In orice transmisie catre celula, telefonul transmite si IMEI-ul telefonului asociat cu un numar. Daca pui SIM-ul in alt terminal se va transmite noul IMEI. Simplu ca buna ziua daca stii ce vrei sa cauti smile.gif

--------------------
Renault 1.5 DCi 80CP Fidji
Bianchi Super Grizzly
+
SwatKat
post 20 Mar 2008, 21:05
Post #22

Membru autentic

From: eterna si fascinanta RO

Da de asta ce ziceti: urmarire tel orange?

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
+
Mrija
post 21 Mar 2008, 22:55
Post #23

Membru Veteran

From: Baia Mare

E o idee veche, pe care o foloseam cand lucram la firma de transport. Anyway, mi se pare o tampenie si o violare a intimitatii.

--------------------
Suzuki Gsx 750 R 110 cai la 200kg
+
c_costel
post 21 Mar 2008, 23:26
Post #24

Membru autentic

o chestie cel putin ciudata patita de seful meu ; vorbea la tel cu un mare om din conducerea tarii , dupa ce termina de vorbit , inchide si isi aduce aminte ca mai trebuia sai spuna ceva , formeaza iar nr celuilalt , si in casca se auzea cum omu vorbea cu un ofiter sri , el alo alo , da nimic , inchide si mai suna o-data , acum raspunde omu si sefu ii povesteste ce si cum , iar omu ii spune ca a vorbit cu ofiteru dar cu vreo ora inainte .

--------------------
renault modus 2005 1,2 dinamyque - h 593 r
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 10:04
Dacia