cap planetara Laguna 1
![]() ![]() ![]() |
cap planetara Laguna 1
focutza |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 15 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Break
- TR 04 CGG
2000/1,6 16v
|
|||
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
din informatiile pe care le detin burduf se potriveste cel de Logan, legat de scurgeri...nu poate sa curga ulei din planetara, doar vaselina, daca este de la cutie, trebuie schimbat semeringul.............parerea mea, daca nu ai probleme in timpul mersului cu ea, nu este nevoie sa schimbi planetarele.
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
Pentru 1.6 gasesti cap de planetara dinspre roata.
Pentru 1.8, 1.9dCi trebuie schimbata planetara cu totul. Eu am povestit cu cei de la http://www.reconditionariplanetare.ro/ si ziceau ca le rezolva si pe cele de Renault |
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
focutza |
![]()
|
Cred ca m-am exprimat eu gresit. Nu are scurgeri din planetara ci din cutie pe la simering si astia de la service au spus ca nu gasesc simering si burduf separat.
Thanks, |
--------------------
Renault
Laguna Break
- TR 04 CGG
2000/1,6 16v
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
cum spuneam.............burduf cred ca se potriveste cel de Logan ( sau Solenza nu mai stiu exact ),iar semering trebuie sa gasesti separat, pentru ca nu are nici o treaba cu planetara, sunt doua lucruri diferite, chiar daca schimbi planetara si pui una noua tot va curge......pentru ca semeringul este la cutie.
![]() intrebare personala....................cu cat ai luat masina si ce dotari ai la ea ? This post has been edited by cridaia: 20 Mar 2008, 11:27 |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
cristilag |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 2 January 08 ![]() |
Este corect ce au spus cei de la service(eu mi-am reparat cutia).Partea dinspre cutie a planetarei scurte (stinga) se unge cu uleiul din cutie.Burduful este fixat cu o saiba in trei suruburi pe cutie (diametrul mare) si etanseaza pe axul planetarei(diametrul mic). Parerea mea ar fi sa demontezi planetara din cutie si sa desfaci burduful,poate reusesti sa remediezi ceva.Eu nu am demontat burduful asa ca nu iti pot da mai multe amanunte referitor la el.Oricum avind in vedere pretul planetarei merita sa incerci.
|
--------------------
Renault
Laguna nevada
- CJ-11-EOA
1999 1.6-16V RXE /Vialle Autogas LPI
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Burdufele se potrivesc de la Solenza, eu de-alea am deja de 3 luni si s-au rezolvat scurgerile
![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
inalbi5m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 8 April 06 From: Brasov ![]() |
Adevarat:semeringul este pe planetara din cate imi aduc aminte.Asta nu insemna ca nu se poate schimba, trebuie data tripoda jos si dupa aia poti sa-l schimbi.
This post has been edited by inalbi5m: 24 Mar 2008, 19:03 |
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
focutza |
![]()
|
Va multumesc ptr raspunsuri.Intre timp am aflat ca se gaseste burduf si simering iar capeele de planetara se reconditioneaza.
Ptr Cridaia...........am luat masina cu 6200 eur si e full,fara piele si fara si navigatie(climatronic,abs,4 airbaguri,full electric.....). |
--------------------
Renault
Laguna Break
- TR 04 CGG
2000/1,6 16v
|
|
bolchisb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 27 December 07 ![]() |
QUOTE(r&d @ 19 Mar 2008, 14:44) Pentru 1.6 gasesti cap de planetara dinspre roata. Pentru 1.8, 1.9dCi trebuie schimbata planetara cu totul. Eu am povestit cu cei de la http://www.reconditionariplanetare.ro/ si ziceau ca le rezolva si pe cele de Renault si eu am nevoie de un cap de planetara pe partea dreapta(inspre roata), de unde fac rost si cat ma costa? |
--------------------
renault
Laguna I Phase II
- mm023550
2000
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Renault sau Autokarma
second nu se prea merita... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 18:20 |