Mecanism stropit apa parbriz si luneta, nu am mecanismul original de stropit apa pe luneta
![]() ![]() ![]() |
Mecanism stropit apa parbriz si luneta, nu am mecanismul original de stropit apa pe luneta
Kostyn Twingo |
![]()
|
||
![]() Costin Group: Members Posts: 59 Joined: 20 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Twingo
Renault Twingo
2001
- B-69-PKL
|
|||
dxr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 27 November 05 From: Bucuresti ![]() |
mi-a spus mateim ca exista cineva care are un twingo pt dezmembrat undeva prin aparatorii patriei poate poti lua de la el mecanismul numerele lui de telefon sunt 0724319533 0767449090...sper sa iti fie de ajutor
![]() |
--------------------
Daewoo
Matiz
2005
|
|
Kostyn Twingo |
![]()
|
![]() Costin Group: Members Posts: 59 Joined: 20 September 07 From: Bucuresti ![]() |
merci mult am sa sun ...
|
--------------------
Renault Twingo
Renault Twingo
2001
- B-69-PKL
|
|
OmulCuProbleme |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 24 December 10 ![]() |
Buna,
Am o problema cu stropitul parbrizului.Mai exact lichidul tasneste pana la baza parbrizului.La inceput nu iesea apa daca apasam continuu ci doar dupa apasari scurte.Am suflat in CHESTIA aia de iese lichidul si in furtun: nu sunt infundate. Am suflat prin furtun in bazin. Am scos CHESTIA si am lasat capatul furtunului liber, atunci and apasam maneta si din ce am constatat ,se pare ca nu prea are presiune.Dar la luneta stropirea se face perfect. Unde ar putea fi problema? Va multumesc mult. |
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
Alexium |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 30 January 10 ![]() |
Iti pot spune ce am patit eu asta-vara: la mine a incetat total sa mai scoata lichidul dar motorul mai tura.Apoi s-a oprit si motorul.Am detasat bazinul de la masina apoi pompa de la bazin, mi-a luat o vreme sa scot motorul din pompa pt ca nu stiam cum se face si era prima data oricum.Am gasit motorul blocat de la rugina, magnetii erau lipiti de bobina practic,am scos greu cu patentul,carcasa fiind subreda si-am facut-o atent sa nu o rup.Am curatat bine am uscat, 2-3 teste cu un acumulator de telefon
![]() ![]() This post has been edited by Alexium: 2 Mar 2011, 03:58 |
--------------------
Renault
Twingo
1998
|
|
OmulCuProbleme |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 24 December 10 ![]() |
Multam de raspuns!
Dar de ce pe spate scoate apa cu presiune ca pana acum ,in conditiile in care efortul este mult mai mare,iar in fata scuipa putin. |
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
Alexium |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 30 January 10 ![]() |
Atunci tine doar de iesirea sau zona de iesire din pompa de la furtunul din fata iar morisca poate ca e buna.Am cam uitat cat spatiu era in pompa dar de ce nu: o paleta rupta blocheaza iesirea spre parbriz si lasa cale libera spre luneta, dar sunt niste speculatii.Eu as scoate bazinul si-as incerca sa pun in miscare pompa asa cum e, atasata si sa vad ce si cat iese si pe unde iese mai mult.
|
--------------------
Renault
Twingo
1998
|
|
sckhreech |
![]()
|
![]() TWINGAR Group: Members Posts: 233 Joined: 11 January 07 From: Bucuresti ![]() |
mai verifica si furtunele sa nu fie intepate sau indoite in asa fel incat sa obtureze debitul
|
--------------------
Twingo
C064
1995
- DE BUCURESTI Renault Twingo 1.2 16v Expression 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 18:06 |