accesori ferrari, ferrari
![]() ![]() ![]() |
accesori ferrari, ferrari
marcsi_cica |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 9 March 08 From: Sf. Gheorghe ![]() |
|
||
--------------------
dacia
4100
1997
|
|||
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai fain magazin pe care il stiu este in aeroportul din Milano. Preturiel sunt absolut exorbitante, dar cred ca pasionatii or da si 50EUR pe un tricou, 25 EUR pe o sapca, 300EUR pe o geaca de piele, 50 EUR pe un stilou, etc.
In tara nu cred ca gasesti... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
in Mall PLAZA in Bucuresti este un magazin specializat pe merchandising F1, preturi imense de asemenea
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Vezi daca te ajuta cumva www.ferrariromania.ro
PS: Va rog sa corectati titlul topicului: "Accesorii Ferrari", nu "accesori ferrari". |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
La Maranelo, la iesirea din muzeul Ferrari mai este
![]() ![]() e cam departe da' merita! |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
www.ferraristore.com
E chiar magazinul oficial... o singura data am dat o comanda si a venit prompt... trimit cu dhl-ul parca... Spor... PS: Aia de la Plazza fac doar o bisnita...nu sunt official partners sau mai stiu eu ce... Pe adresa de mai sus veti vedea si care sunt magazinele oficiale.... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
De la aia din Plaza mi-am luat steagul din avatar. E original cu holograma si toate cele. Cred ca umfla preturile la greu da' imi pare mai comod decat o comanda pe net. Parerea mea.
This post has been edited by TMihai: 20 Mar 2008, 11:55 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Steagul din avatar a fost luat de la un magazin din milano, la pretul cat e si pe site-ul acela. In schimb am comandat o pereche de adidasi si chiar a fost mult prea comod
![]() Dat comanda, platit cu cardul, venit spe mii de mailuri, in 3-4 zile nu mai stiu exact, au si venit ![]() Mai comod de atat nu se poate...basca la preturi astia de la plazza...ma rog..fiecare cum doreste. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Racer08 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 15 April 08 ![]() |
sunt foarte scumpe, eu pe steagul meu cu tot cu bat am dat 60 euro
|
--------------------
DACIA
FERRARI
99/F40
- B 22 OAW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:49 |